Samsung GALAXY Phoenix: Raspunsul la iPhone XR

Samsung GALAXY Phoenix este raspunsul companiei Samsung pentru iPhone XR, coreenii pregatind pentru lansare un smartphone similar in foarte multe privinte.

Samsung GALAXY Phoenix

Samsung GALAXY Phoenix pare sa fie raspunsul companiei coreene pentru iPhone XR in aceasta toamna, iar imaginile pe care le puteti vedea mai jos confirma faptul ca telefoanele vor concura pe piata in urmatoarele luni. Samsung GALAXY Phoenix este cunoscut de catre unii cu denumirea A6s, el fiind un telefon de clasa medie, cu specificatii inferioare iPhone XR, insa si un pret cu mult mai mic, iar acesta conteaza extrem de mult pentru clienti.

Samsung GALAXY Phoenix are carcasa colorata intr-o varietate de nuante, asa cum vedem si la iPhone XR, cei de la Samsung incercand sa le ofere clientilor Apple mai multe optiuni in ceea ce priveste culorile. Samsung GALAXY Phoenix va avea un ecran cu diagonala de 6 inch, foarte apropiat de cel al iPhone XR, acesta avand tehnologie LCD, si o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, ambele specificatii fiind foarte apropiate de cele ale telefonului Apple.

Samsung GALAXY Phoenix: Raspunsul la iPhone XR

Samsung GALAXY Phoenix 1

Samsung GALAXY Phoenix are o camera frontala de 5 megapixeli, insa si o camera duala de 12 megapixeli, aici fiind superior iPhone XR, care vine cu o camera standard in carcasa, nu una duala, precum la iPhone XS. Samsung GALAXY Phoenix are deasemenea suport pentru cartele dual-SIM, precum iPhone XR, iar desi nu se stie ce fel de procesor va avea, se pare ca ar urma sa aiba totusi integrata 6 GB de memorie RAM, ceva complet neasteptat.

Samsung GALAXY Phoenix este un smartphone foarte interesant, iar in comparatie cu iPhone XR vine fara performante la fel de bune, fara brand-ul companiei Apple, insa cu destul potential pentru cei care cauta un telefon cu pret mic. Nu-mi imaginez ca Samsung GALAXY Phoenix va afecta intr-o masura, sau alta, vanzarile iPhone XR, insa e bine de stiut ca exista mai multe optiuni in ceea ce priveste achizitia de telefoane colorate in momentul de fata.