iPhone XR: Carcasa SPECIALA Lansata de catre Apple

iPhone XR are o carcasa speciala creata de catre compania Apple pentru a-i pune in evidenta noile culori, iata cum arata, cat va costa, si cand va fi pusa in vanzare.

iphone xr carcasa Apple 359206

iPhone XR va avea o carcasa speciala lansata de catre compania Apple in momentul in care noul model de telefon va fi pus in vanzare, aceasta fiind prima oara cand americanii vor oferi un accesoriu de acest gen. Apple va lansa impreuna cu iPhone XR si o carcasa transparenta din plastic, americanii anuntand oferirea acestui accesoriu chiar din momentul publicarii comunicatului de presa pentru prezentarea noutatilor acestui model de telefon.

iPhone XR este primul model de smartphone al companiei Apple pentru care este creata o carcasa din plastic transparent, cei de la Apple oferind pana acum carcase din silicon si din piele. Singura carcasa semi-transparenta pe care compania Apple a lansat-o pentru vreun model de iPhone a fost cea gaurita pentru a evidentia culoarea carcasei din plastic a iPhone 5C, insa iata ca pentru iPhone XR este aplicata o strategie diferita, chiar daca nu e excelenta.

iPhone XR: Carcasa SPECIALA Lansata de catre Apple

iphone xr carcasa Apple 359206 1

iPhone XR are prezentata in imaginea de mai sus noua carcasa speciala pe care compania Apple o va pune in vanzare, iar daca va intrebati cat va costa, ei bine, … doar 40 de dolari, sau 40 – 45 de euro. Da, ati citit bine, Apple va pune in vanzare o carcasa din plastic pentru iPhone XR si va cere nu mai putin de 40 – 45 de euro pentru ea, adica mai mult decat orice pret normal pentru un asemenea gen de produs, dar vorbim totusi despre compania Apple.

iPhone XR va avea cu siguranta puse in evidenta culorile frumoase ale carcasei de catre accesoriile de acest gen, insa preturile sunt cu mult mai mari decat ar trebui sa fie pentru ceva menit sa protejeze telefonul. Apple va pune in vanzare aceste carcase pentru iPhone XR chiar din momentul in care telefonul va ajunge in magazine, adica din 26 octombrie, asa ca daca veti fi dornici sa cheltuiti o suma prea mare de bani pentru un alt produs Apple, o veti putea face.