Prima Pagina iPhone Gorgeous Games – Jocurile pentru iPhone cu Grafica Excelenta

Gorgeous Games – Jocurile pentru iPhone cu Grafica Excelenta

0

Gorgeous Games jocuri iphone

Gorgeous Games este o sectiune de aplicatii publicata in cursul zilelor trecute in App Store de catre compania Apple, prin ea fiindu-ne recomandate jocurile pentru iPhone si iPad care au grafica grozava, dezvoltata inclusiv folosind platforma Metal.

Pentru ca vorbim despre un tip de aplicatii extrem de populare, angajatii companiei Apple au listat pentru noi cateva zeci dintre cele mai bune titluri disponibile in magazinul companiei Apple.

Multe dintre aplicatiile pe care le veti vedea acolo le cunoasteti deja, astfel ca probabil nu veti fi surprinsi sa le regasiti in aceasta lista, cei din Cupertino avand grija sa aleaga doar ceea ce este mai bun.

Platforma Metal a fost conceputa de catre compania Apple pentru a le oferi dezvoltatorilor acces mai simplu la puterea de procesare a chip-urilor din iDevice-uri, astfel ca Apple promoveaza intens jocurile care sunt dezvoltate in baza sa.

Sectiunea Gorgeous Games a fost actualizata recent si poate fi accesata urmand acest link.

Articolul anteriorBenchmark Games – jocurile iPhone si iPad cu cea mai buna grafica
Urmatorul articolHuawei UIMESTE cu o PREMIERA URIASA pentru Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.