Huawei UIMESTE cu o PREMIERA URIASA pentru Telefoane

Huawei uimeste cu o premiera uriasa pentru telefoane, insa le va complica si extrem de mult vietile utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce schimbare este pregatita.

huawei nanosd 359293

Huawei uimeste lumea intreaga cu o premiera pe care mai nimeni nu o astepta, mai ales ca ea aduce o complicare serioasa pentru modul in care clientii vor folosi telefoanele pe care chinezii le vor lansa in curand. Mai exact, pentru seria MATE 20 cei de la Huawei nu vor mai oferi suport pentru carduri microSD, ci vor alege sa ofere suport pentru propriile card-uri NanoSD, acestea fiind dezvoltate de catre companie, dar sunt foarte scumpe si incompatibile cu alte telefoane.

Huawei a creat aceste noi carduri NanoSD cu dimensiuni mai mici decat ale celor microSD, ele avand dimensiunile unui nano SIM, iar pentru ca ofera suport pentru standardul Emmc 4.5, vor avea viteze de transfer de pana la 90 MB. Desi cei de la Huawei vor prezenta solutia lor ca fiind una grozava, insa un card cu 128 GB spatiu de stocare urmeaza sa coste 50 de euro, un pret cu mult mai mare decat cel perceput pentru cardurile microSD de capacitate similara.

Huawei UIMESTE cu o PREMIERA URIASA pentru Telefoane

Huawei va cere pentru aceste carduri nanoSD cu pana la 50% mai mult decat in cazul unui card microSD, iar chinezii incep sa se transforme in compania Apple, care obliga deasemenea clientii sa-i foloseasca solutiile proprietare. Practic utilizatorii telefoanelor Huawei vor fi obligati sa plateasca mai multi bani dupa achizitie, la fel cum se intampla si in cazul celor care aleg telefoanele Apple, doar ca in cazul produselor chinezilor mai exista si optiuni de crestere a spatiului de stocare.

Huawei nu a dat pana acum de inteles ca are vreo intentie sa lanseze carduri nanoSD pentru a le permite clientilor sa-si creasca spatiul de stocare al telefoanelor si ca va inlocui suportul pentru cardurile microSD. Cei de la Huawei urmeaza sa anunte noua serie de telefoane MATE 20 in data de 16 octombrie, iar atunci vom afla detaliile privind aceasta noua tehnologie pregatita de catre chinezi, insa sunt sigur ca vor exista plangeri multe din partea fanilor.