Xiaomi Mi Mix 3: PRIMUL cu 5G si 10 GB RAM

Xiaomi Mi Mix 3 va fi primul telefon din istorie care are conectivitate 5G si 10 GB RAM integrati de catre chinezi, doua premiere mondiale urmand a fi anuntate curand.

Xiaomi Mi Mix 3 5g 10 gb ram 359564

Xiaomi Mi Mix 3 ar urma sa fie primul telefon din lume care aduce 5G si 10 GB RAM, marea uimire stand in faptul ca telefonul este produs de catre o companie care este specializata pe smartphone-uri foarte ieftine. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre chinezi pentru a promova telefoanele Xiaomi Mi Mix 3, in partea stanga fiind confirmata conectivitatea 5G, iar in dreapta cei 10 GB de memorie RAM pregatiti pentru noul telefon.

Xiaomi Mi Mix 3 nu este primul despre care auzim ca va oferi 10 GB de memorie RAM, acum cateva saptamani aparand informatii conform carora un telefon al celor de la OPPO urma sa fie lansat cu atat de multa memorie. In realitate, acel model nu va fi lansat vreodata pe piata, insa Xiaomi Mi Mix 3 ar urma sa ii ia locul, mai ales ca foarte multa lume s-a aratat extrem de interesata de posibila aparitie a unui smartphone cu 10 GB de memorie RAM inclusa.

Xiaomi Mi Mix 3: PRIMUL cu 5G si 10 GB RAM

Xiaomi Mi Mix 3 5g 10 gb ram 359564 1

Xiaomi Mi Mix 3 ar stabili doua recorduri mondiale simultan daca ar fi lansat cu suport pentru retelele 5G, si 10 GB RAM, insa in prima situatie utilizatorii n-ar prea avea unde sa il foloseasca, in special in China. Xiaomi Mi Mix 3 a fost prezentat acum cateva saptamani ca fiind testat pe o retea 5G de catre companie, asa ca e destul de clar ca acest suport va fi oferit, insa cei 10 GB de memorie RAM sunt o surpriza interesanta, dar probabil vor fi cam inutili.

Xiaomi Mi Mix 3 va da cu siguranta tonul implementarii a 10 GB de memorie RAM in telefoanele mobile cu sistem de operare Android, desi orice depaseste 8 GB de memorie RAM este complet inutil in momentul de fata. Desigur ca pentru chinezi specificatiile conteaza cel mai mult, asa ca Xiaomi Mi Mix 3 cu 10 GB RAM si conectivitate 5G este mai real decat un iPhone pliabil, sau un iPhone care are conectivitate 5G, cel putin in acest moment.