UPC anunta SCUMPIRI la Abonamentele Clientilor

UPC a anuntat scumpiri pentru abonamentele clientilor din Romania, operatorul telecom dorind sa ceara preturi mai mari de la abonatii din tara noastra.

upc scumpire abonament 359619

UPC a inceput luna aceasta sa isi notifice unii dintre clientii care au abonamente pentru utilizarea serviciilor sale ca pretul lunar al acestora urmeaza sa fie crescut incepand din cursul lunii noiembrie. Cei de la UPC spun ca sunt obligati sa creasca preturile abonamentelor clientilor din cauza cresterii costurilor pentru furnizarea serviciilor, astfel ca o parte dintre clientii vor trebui sa plateasca abonamente mai mari cu 3.5 LEI incepand din cursul lunii noiembrie, daca mai pastreaza serviciile.

UPC nu a aplicat aceasta crestere de pret pentru toti clientii care au abonamente pentru a-i folosi serviciile, ci doar pentru o parte dintre ei, asa ca daca nu ati primit inca vreun email in care sa fiti notificati in legatura cu aceasta schimbare, s-ar putea sa nu vi se aplice. Suma de 3.5 LEI este oricum nesemnificativa pentru cam orice fel de client, insa cei de la UPC au anuntat clientii ca daca nu sunt de acord cu aceasta modificare, pot oricand sa renunte la contract, in maxim 30 de zile de la notificare.

UPC anunta SCUMPIRI la Abonamentele Clientilor

UPC nu a detaliat si care dintre clientii care-i folosesc serviciile vor fi afectati de acasta crestere a abonamentelor, deci probabil ramane ca aceste detalii sa fie furnizate de catre companie pe masura ce majoriarile se vor aplica. Este totusi interesant ca UPC alege sa faca aceste cresteri de preturi pentru abonamente intr-o piata in care concurenta este foarte mare, iar RCS & RDS si Telekom se lupta sa ofere preturi cat mai mici pentru abonamentele proprii.

“Stimate client, Dorim să vă informăm că, începând cu factura lunii noiembrie, prețul lunar al abonamentului dumneavoastră pentru codul de client va crește cu 3.5 Lei (TVA inclus). Această modificare tarifară reflectă o parte din creșterea semnificativă a costurilor de furnizare a serviciilor.”

UPC este unul dintre cei mai mari operatori de servicii telecom din Romania, avand cateva milioane de clienti in intreaga tara, recent compania fiind cumparata de catre cei de la Vodafone, iar scumpirea ar putea avea legatura cu asta. E posibil ca Vodafone sa doreasca sa eficientizeze activitatea UPC, iar cresterea de preturi pentru abonamente ar putea fi necesara pentru ca serviciile sa poata fi oferite in continuare la aceleasi standarde pentru clientii din Romania.