eMAG: Black Friday 2018 aduce Reduceri mai MARI

eMAG pentru Black Friday 2018 va avea reduceri mult mai mari decat in anul 2017, magazinul online dezvaluindu-si planurile pentru a sti la ce sa ne asteptam.

emag plan Black Friday 2018 359919

eMAG a anuntat saptamana aceasta ca pentru Black Friday 2018 pregateste reduceri chiar mai mari decat cele pe care le-a oferit pentru clientii din Romania in 2017, acestea ajungand la 85% pentru produsele din magazin. Pentru anul Black Friday 2018 cei de la eMAG anunta ca vor oferi reduceri chiar mai mari decat atat, magazinul spunand ca anul trecut au avut si preturi cu 10% mai mici sub cele ale celorlalti competitori care au avut promotii similare cu ei.

eMAG vrea ca de Black Friday 2018 sa ofere reducere de 90% la cel mai mic pret fata de intregul an 2018, iar asta ar insemna o crestere de 5 puncte procentuale pentru reduceri in comparatie cu ceea ce a oferit anul trecut. In functie de tipul de produs care ar fi cumparat de la eMAG cu ocazia Black Friday 2018, clientii ar putea avea parte de o reducere destul de mare pentru cele 5 puncte procentuale care reprezinta diferenta fata de anul 2017.

eMAG: Black Friday 2018 aduce Reduceri mai MARI

eMAG vrea ca Black Friday 2018 sa fie un eveniment si mai mare in comparatie cu cel organizat in cursul anului trecut, magazinul online lucrand si cu partenerii din Marketplace pentru a putea oferi promotii foarte bune. Desigur ca e nevoie si de foarte multa munca pentru ca eMAG sa isi indeplineasca toate planurile pentru Black Friday 2018, insa reprezentantii magazinului au anuntat in fiecare an ca pregatirile incep cu foarte multe luni inainte de eveniment.

eMAG a anuntat ca anul acesta vrea sa organizeze Black Friday 2018 in data de 16 noiembrie, cu doua saptamani inainte de finalul lunii, iar totul pentru ca pana pe 1 decembrie sa poata livra comenzile facute de catre clienti. Black Friday 2018 va fi organizat nu doar de catre eMAG in data de 16 noiembrie, ci si de catre multe alte magazine online, insa vor exista si unele care vor dori sa pastreze promotiile pentru finalul lunii.