eMAG Black Friday 2018: DATA Anuntata OFICIAL

eMAG Black Friday 2018. Data la care are loc cel mai mare eveniment de shopping din Romania a fost anuntata oficial de catre CEO-ul magazinului, Iulian Stanciu.

eMAG Black Friday 2018 359777

eMAG Black Friday 2018. Cel mai mare magazin online din Romania a anuntat astazi data la care va organiza si cel mai mare eveniment online de shopping din tara, asa cum face in cam fiecare an. Presedintele magazinului online, Iulian Stanciu, a anuntat astazi ca eMAG Black Friday 2018 urmeaza sa aiba loc in data de 16 noiembrie, o vineri care nu e la sfarsit de luna, asa cum se intampla in mod normal evenimentele Black Friday in alte tari, ci la jumatatea ei.

eMAG Black Friday 2018. Decizia de a organiza evenimentul la jumatatea lunii noiembrie are la baza faptul ca magazinul vrea sa livreze pana de 1 decembrie toate comenzile facute de catre clienti in cadrul evenimentului. In fiecare an au existat probleme cu livrarea comenzilor inregistrate in cadrul Black Friday, insa pentru anul acesta, eMAG Black Friday 2018 este organizat din timp, pentru ca toata lumea sa poata cumpara ce doreste, mai ales ca pe 1 decembrie va fi concentrata pe cu totul altceva.

eMAG Black Friday 2018: DATA Anuntata OFICIAL

eMAG Black Friday 2018. Pentru anul acesta, cei de la eMAG vor avea peste 3 milioane de produse listate in cadrul magazinului online, insa reduceri vor fi pentru mai putine dintre ele, asa cum a fost si anul trecut. Daca in evenimentul din 2017 eMAG a avut redueri la 530.000 de produse din cele peste 2 milioane listate, in cadrul eMAG Black Friday 2018 ar trebui sa fie totusi ceva mai multe, iar daca se pastreaza procentul, atunci ar trebui sa vorbim despre peste 700.000.

„Vrem să am timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie – 1 decembrie – când va fi, că variază în fiecare an – să livrăm tot. Va fi o singură zi.”

eMAG Black Friday 2018. Pentru anul acesta, magazinul online va expedia plata in showroom, astfel ca daca ai o comanda achitata online, scanezi doar un cod QR pentru a ridica produsele, fara  mai plati la casa. Pentru produsele neachitate, scanzeci codul si platesti pe loc la un terminal special, aceasta noua metoda de plata putand fi disponibila si pentru eMAG Black Friday 2018, desi deocamdata nu e 100% sigur, dar probabil ar expedia lucrurile.

10 COMENTARII

  1. Produse cu adevărat reduse ca preț vor fi de ordinul a câteva zeci , in rest vor fi numai produse aduse la prețul inițial înainte de “umflare” , cam asta este in România acest “faimos” BlackRahat

  2. Si cu acest anunț, noi cei de la EMAG am început sa umflăm prețurile ca sa le scădem drastic de black fraier day :)) spor la cuparaturi !