Cea mai MARE Colectie de Mac-uri a fost Scoasa la Licitatie

Cea mai mare colectie de Mac-uri din lume a fost scoasa la licitatie de catre un austriac, iata cat de multe calculatoare a adunat de-a lungul anilor.

colectie mac licitatie

Cea mai mare colectie de Mac-uri din istorie a fost scoasa la licitatie saptamana aceasta, si vorbim despre nu mai putin de 1100 de Mac-uri care sunt puse in vanzare, pentru cei interesati. Vorbim despre un austriac specializat in repararea de calculatoare, acesta adunand de-a lungul vietii sale o colectie impresionanta de Mac-uri create de catre cei de la Apple.

Cele 1100 de Mac-uri pe care barbatul le are reprezinta mai mult decat dublu fata de colectia de 472 de Mac-uri care sunt expuse in muzeul Apple care a fost deschis in Praga. Puteti vedea in imaginile din acest articol cam despre ce fel de colectie este vorba, barbatul reusind sa adune atat de multe Mac-uri incat a fost nevoit sa le mute intr-un depozit special.

Cea mai MARE Colectie de Mac-uri a fost Scoasa la Licitatie

colectie mac licitatie 2

Mac-urile au fost adunate in urma a zeci de ani de munca in care a reparat produsele companiei Apple, insa deschiderea Apple Store-ului din Viena, in 2018, l-a lasat fara loc de munca, si cu datorii de 30.000 de euro. Barbatul sper ca aceasta colectie imensa de Mac-uri sa fie cumparata de catre cineva care sa-i plateasca macar suma necesara pentru a-si acoperi datoriile.

“An Austrian computer repairman has amassed what he believes could be the world’s biggest collection of old Apple computers, but it might all soon be destroyed unless someone can take it off his hands. Over the years since he began working for a company that repaired Apples in Vienna in the 1980s, Roland Borsky’s collection has grown to roughly 1,100 computers, he says – far more than the 472 items at Prague’s Apple Museum, which says it is the world’s biggest private collection of Apple products.”

Din pacate, austriacul a afirmat ca in cazul in care colectia nu va fi cumparata, ea va fi distrusa, deci foarte multe Mac-uri vor disparea pentru ca el nu va avea unde sa le tina. Va fi interesant de vazut daca va fi cineva interesat sa cumpere aceste Mac-uri din cadrul colectiei, dar si ce pret ar urma sa ofere pentru toate, sau daca ea va fi distrusa de catre austriac.

4 COMENTARII