Analistii spun ca iPhone XR se va Vinde foarte BINE!

iPhone XR se va vinde foarte bune, pe termen lung, sau cel putin asta afirma analistii care au asteptari foarte mari de la noile modele de telefoane pe care le vinde Apple.

iPhone XR analisti vanzari

iPhone XR a avut parte de o lansare la precomanda fara prea mult “tam-tam”, iar asta pentru ca desi ele sunt deschise de 3 zile, inca poate fi cumparat cam orice model, cu livrare in ziua lansarii. Desi acesta este un semn foarte clar al faptului ca iPhone XR nu are parte de popularitatea pe care o anuntau anumiti analisti inainte ca telefonul sa fie lansat, ei raman totusi increzatori in faptul ca vanzarile vor fi bune, pe termen lung, chiar daca acum nu sunt mari.

iPhone XR a inregistrat precomenzi mai mici decat seria iPhone XS, acest lucru fiind confirmat si de catre un reputat analisti, insa diferenta nu ar fi chiar atat de mare precum credeau unii, ci destul de mica. Mai mult decat atat, analistul este de parere ca iPhone XR nu a inregistrat precomenzi mai mici decat seria iPhone 8 anul trecut, ba din contra, ar fi inregistrat precomenzi chiar mai mari, dar cifre pentru a sustine aceste afirmatii inca n-au fost oferite.

Analistii spun ca iPhone XR se va Vinde foarte BINE!

iPhone XR ar urma deasemenea sa ramana pe o traiectorie mult mai buna in ceea ce priveste vanzarile, urmand a generat comenzi intr-un numar mai mare decat cele inregistrate pentru seria iPhone XS. Acest lucru se va intampla in timp, desigur fara a se spune si cam in ce perioada, insa analistii sunt siguri ca iPhone XR se va vinde in cantitati mai mari decat iPhone XS, la un moment, dat cel mai probabil, daca toate “planetele se aliniaza”.

iPhone XR analisti vanzari 1

iPhone XR este, in mod clar, un model de telefon care nu se bucura de acelasi interes precum seria iPhone XS, iar asta desi are un pret de vanzare mai mic, insa lipsa unor functii suficient de convingatoare nu-l face atractiv. Pe termen lun, iPhone XR va deveni cu siguranta atractiv de indata ce reducerile vor incepe sa apara, insa la pretul de baza, e destul de clar ca lumea nu este interesata sa cumpere in iPhone XS ciuntit pentru a fi mai ieftin.