Google: Pixel 3 XL e DEPASIT TOTAL de iPhone XS Max

Google Pixel 3 XL este depasit in totalitate de catre iPhone XS Max intr-un nou test de performante, diferenta intre cele doua telefoane fiind foarte mare.

google pixel 3 xl depasit iphone xs max

Google a lansat in octombrie noua serie de telefoane Pixel 3, iar astazi vedem o noua comparatie a performantelor intre Pixel 3 XL si iPhone XS Max, iar rezultatul estedestul de previzibil, din pacate pentru telefonul Android. Google  implementat in Pixel 3 XL specificatii destul de decente, adica un procesor vechi de jumatate de an, si doar 4 GB de memorie RAM, in mod clar insuficienti pentru a face fata unui test complex de utilizare.

Google pare sa aiba anul acesta cu Pixel 3 XL aceeasi problema pe care iPhone X a avut-o anul trecut, mai exact aplicatiile nu raman deschise in fundal, in contrast cu ceea ce se intampla pentru iPhone XS Max. Dupa cum puteti vedea, iPhone XS Max nu doar ca termina prima parte a testului inaintea telefonului Pixel 3 XL al companiei Google, dar reuseste sa deschida si aplicatiile din fundal fara probleme, terminand cu peste 1 minut inaintea competitorului.

Google: Pixel 3 XL e DEPASIT TOTAL de iPhone XS Max

Google are aici parte de o prezentare mult mai buna pentru Pixel 3 XL in fata iPhone XS Max, iar asta deoarece un test anterior a terminal la peste 3 minute diferenta fata de telefonul companiei Apple. Desi cei de la Google se lauda cu faptul telefoanele din seria Pixel sunt foarte bine optimizate pentru sistemul de operare Android, iata ca niciun fel de optimizare nu poate suplini lipsa a macar 2 GB de memorie RAM pentru a tine aplicatiile deschise in fundal.

Google a avut in nenumarate randuri telefoanele laudate pentru performantele pe care le ofera, in tandem cu experienta foarte buna pentru Android, insa iata ca din pacate e nevoie de mai mult cateodata. Pe de alta parte, Pixel 3 XL are, cel mai probabil, o camera mai buna decat cea din iPhone XS Max, insa deocamdata nu am vazut teste ale expertilor, asa ca ramane de vazut ce vor spune acestia, dar imi vine greu sa crez ca rezultatul va fi altul.