iOS 12.1 REZOLVA o PROBLEMA SERIOASA a iPhone

iOS 12.1 va fi lansat de catre compania Apple pentru a rezolva o problema serioasa a telefoanelor iPhone, compania americana nerecunoscand inca existenta sa.

ios 12.1 problema iphone

iOS 12.1 va fi lansat de catre compania Apple fie saptamana aceasta, fie in cursul saptamanii viitoare, iar in baza unor noi informatii aparute astazi, se pare ca urmeaza sa rezolve o problema serioasa de care s-a plans multa lume. Mai exact, iOS 12.1 urmeaza sa rezolve problema beautygate, sau cea din cauza careia pozele facute de catre utilizatori, fie ca sunt selfie-uri, sau poze normale, afiseaza o culoare nenaturala pentru pielea umana.

iOS 12.1 va aduce modificari pentru Smart HDR in telefoanele iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR pentru a rezolva aceasta problema, ea avand la baza modul in care capteaza camerele lumina din jurul lor. Avand in vedere cat de multa lume s-a plans din cauza faptului ca aceste modele de telefoane fac poze care nu sunt naturale, era de asteptat ca iOS 12.1 sa aduca modificari pentru felul in care sunt inregistrate pozele, iar acum se pare ca lucrurile se vor regla.

iOS 12.1 REZOLVA o PROBLEMA SERIOASA a iPhone

iOS 12.1 nu pare sa aiba aceasta modificare implementata in versiunile beta lansate pana acum de catre compania Apple, sau cel putin nimeni nu a confirmat ca lucrurile urmeaza sa revina la normal. Avand in vedere informatia de astazi, e posibil ca unii sa inceapa sa tezteze versiunea beta cea mai recenta a iOS 12.1 pentru a vedea daca problema a fost rezolvata, insa e putin probabil ca Apple sa fi facut deja ceva pentru a readuce calitatea pozelor la normal.

“Essentially, Smart HDR was choosing the wrong base frame for HDR processing when you took a selfie. Instead of choosing a frame with a short shutter speed to freeze motion and preserve detail, it would sometimes choose a frame with longer shutter speed. The front camera also does not have optical image stabilization, so it takes blurrier shots at the same shutter speed as the rear, stabilized camera. The result is a loss of detail that looks like smoothing on the front camera.”

iOS 12.1 va avea aceasta modificare facuta fara ca Apple sa confirme, sau sa infirme, in vreun fel faptul ca telefoanele sale iPhone XS, iPhone XS Max, sau iPhone XR sunt afectate de vreo problema de acest gen. Ca sa fiu complet sincer, nici nu aveam asteptari foarte mari cu privire la posibila recunoastere din partea celor de la Apple ca exista o problema cu noile modele de telfeoane, insa iata ca iOS 12.1 va rezolva oricum situatia cand va fi lansat.

10 COMENTARII

  1. apropo. Știe cineva de ce la actualizări de scrierea aplicațiilor apare în engleză? Chiar dacă interfața Ex Thor este în limba română? O persoană mi-a spus de fapt chiar două, că la ele și descrierea actualizărilor este tot în limba română

  2. Trebuie sa faci un drum pana la NouMax si sa le ceri niste explicatii, asta in baza garantiei…..posibil sa-ti schimbe telefonul…..sotia pe iPhone X cumparat acum 11 luni are 96%…..deci eu cred ca are o problema din fabrica

  3. Cine te-a pus sa faci update la 12.0.1..? Scrie clar ca rezolva problemele de la xs si xs max …nu aduce nimic special…fa-ti downgrade …daca mai este semnat 12.