5G: Iata PRIMII Producatori care vor Lansa Telefoane Compatibile

Acestia sunt primii producatori care vor lansa telefoane 5G pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cand vor ajunge acestea in magazine pentru cumparare.

5g telefoane

Astazi a fost publicata prima lista care prezinta producatorii de telefoane care vor oferi compatibilitate 5G pentru produsele lor, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vorbim despre foarte multe brand-uri cunoscute. Vorbim aici despre o lista de producatori care au anuntat ca vor oferi compatibilitate 5G pentru telfeoanele lor folosind modem-ul Qualcomm Snapdragon X50, deci altii care vor folosi alte tipuri de modem-uri nu sunt prezenti in lista.

Puteti observa de la bun inceput ca Huawei si Samsung nu apar in aceasta lista, insa stim 100% sigur ca aceste companii vor lansa telefoane compatibile cu retelele 5G, deci nu trebuie sa va faceti griji din aceasta privinta. Presedintele Qualcomm, Cristiano Amon, a fost cel care a dezvaluit lista in cadrul unei conferinte care a avut loc in Hong Kong, el afirmand ca primele unitati ar trebui sa fie lansate undeva in prima parte a anului 2019, desi unele ar putea fi prezentate in 2018.

5G: Iata PRIMII Producatori care vor Lansa Telefoane Compatibile

5g telefoane 1

ASUS, Fujitsu, HMD Global, HTC, Inseego, LG, Motorola, Netcomm, Netgear, OnePlus, Oppo, Sharp, Sierra Wireless, Sony, telit, Vivo, WNC si Wingtec sunt companile listate de catre Qualcomm ca fiind pregatite pentru a lansa telfeoane 5G in 2019. Xiaomi nu apare in acea lista, dar va anunta Xiaomi Mi Mix 3 chiar saptamana aceasta si telefonul va avea 5G, iar in cazul Apple nu ar trebui sa existe asteptari, deoarece americanii asteapta dupa Intel pentru a oferi 5G in iPhone.

Pentru a aduce 5G in telefoane, cei de la Qualcomm au anuntat un nou modem numit QTM052, acesta avand noi antene mmWave mai mici, care pot fi introduse in telefoanele care au design-ul actual. Cei de la Quamcomm au investit foarte mult timp si bani in realizarea acestor modem-uri pentru viitoarele telefoane 5G, si dupa cum puteti vedea, exista multe companii interesate sa le foloseasca, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce ne vor oferi.

3 COMENTARII