Samsung va LANSA un Laptop Cu ADEVARAT INCREDIBIL

Samsung a anuntat astazi intentia de a lansa un laptop cu adevarat incredibil, compania coreeana dorind sa-si devanseze toti competitorii cu un produs de care nimeni nu a mai auzit.

samsung laptop pliabil

Samsung va lansa un laptop cu adevarat incredibil, compania coreeana prgatindu-se sa aduca pe piata un produs cum nimeni nu a mai vazut pana in prezent, si cum probabil nimeni nu se gandea ca va vedea prea curand. Mai exact, cei de la Samsung au in momentul de fata in plin proces de dezvoltare un laptop cu ecran pliabil, iar asta inainte ca Samsung GALAXY X, primul lor telefon pliabil, sa fie lansat pe piata, ceea ce este uimitor.

Samsung are aceasta veste anuntata de catre vicepresedintele diviziei de marketing pentru calculatoare, Lee Min-cheol, el confirmand pentru presa intentia companiei de a aduce pe piata ceva cu adevarat uimitor. Samsung lucreaza la telefonul sau pliabil de mai bine de un an de zile, iar daca acest nou laptop cu ecran pliabil nu este in proces de dezvoltare de ceva vreme, atunci e foarte posibil sa nu ajunga prea curand pe piata, ci poate peste 2 – 3 ani.

Samsung va LANSA un Laptop Cu ADEVARAT INCREDIBIL

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de laptop-uri, iar divizia sa de ecrane poate produce aproape orice are nevoie cea care produce laptop-uri, asa ca sta doar in putearea coreenilor sa transforme acest proiect in realitate. Avand in vedere ca Samsung si-a anuntat deja intentiile de a lansa un laptop cu ecran pliabil, va fi interesant de vazut in ce masura competitorii companiei vor anunta ca vor sa lanseze produse similare, dar si cat de repede ar putea ajunge ele pe piata.

“Like foldable smartphones, Samsung is collaborating with display makers to develop laptops with foldable displays that will not just simply fold in and out but create new value and user experience, amid the changing market trends for laptops.”

Samsung a uimit cand a spus ca vrea sa lanseze primul telefon pliabil, iar acum uimeste cu intentia de a lansa primul laptop pliabil, compania incercand sa demonstreze faptul ca este axata pe inovare, intr-o perioada in care marii producatori cam duc lipsa de asta. Nimeni nu stie cand ar putea ajunge acest laptop pliabil pe piata, asteptari exista din toate partile pentru aparitia sa, asa ca acum ramane doar de vazut daca planurile vor fi duse la indeplinire.