Samsung GALAXY S10: Schimbarea URIASA luata de la iPhone

Samsung GALAXY S10 va avea parte de o tehnologie noua care este luata de la iPhone, compania Apple oferind o schimbare uriasa in 2017, iar coreenii o vor oferi si in 2019.

Samsung GALAXY S10 slp iphone

Samsung GALAXY S10 va avea implementata o tehnologie exclusiva pentru anumite modele care vor fi puse in vanzare de catre compania coreeana, iar asta in timp ce alte modele nu o vor avea disponibila. Mai exact, aceasta tehnologie va fi disponibila in modelele Samsung GALAXY S10 care au chip-uri Exynos 9820, in timp ce modelele care au chip Qualcomm Snapdragon 855 nu o vor avea integrata, iar asta va afecta, in final, consumatorii globali.

Samsung GALAXY S10 va avea in versiunile cu chip Exynos un nou tip de placa de baza produsa folosind tehnologia SLP, adica exact aceea pe care Apple a inceput sa o foloseasca inca din iPhone X, in 2017. Acum Samsung GALAXY S10 va avea aceeasi tehnologie folosita din 2019, insa doar pentru chip-urile Exynos 9820, iar asta pentru ca in cele Snapdragon 855 nu ar putea fi implementata din cauza anumitor probleme tehnice pe care le au chip-urile Qualcomm.

Samsung GALAXY S10: Schimbarea URIASA luata de la iPhone

Samsung GALAXY S10 va avea, deci, o placa de baza modificata pentru a avea componentele grupate mai apropiate unele de celelalte, iar asta va permite eliberarea de spatiu pentru integrarea altor componente in carcasa. Vorbim aici in primul rand despre un cititor de amprente care va fi integrat sub ecranul Samsung GALAXY S10, dar si despre o posibila baterie mai mare, cei de la Apple integrand una in forma literei L in iPhone X in urma acestei schimbari.

“Samsung Electronics will apply the next-generation main PCB SLP to its next-generation smartphone ‘Galaxy S10’. SLP is a component that combines a semiconductor substrate manufacturing method with a high-density multilayer substrate (HDI). The smartphone main board has a structure in which a thin substrate is stacked up to 12 layers.”

Samsung GALAXY S10 adopta o tehnologie de ultima generatie cu aceste placi de baza produse folosind tehnologia SLP, si sunt sigur ca Samsung va profita din plin de spatiul suplimentar pe care-l va avea in carcasa. Samsung GALAXY S10 este “programat” pentru a fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin primavara anului 2019, cel mai probabil pe la jumatatea lunii martie.