SAMSUNG GALAXY F vine cu alt Produs REVOLUTIONAR

Samsung GALAXY F va fi lansat impreuna cu un alt produs revolutionar pregatit de catre compania coreeana, iata la ce lucreaza ea inca de anul trecut.

Samsung Galaxy F tableta pliabila

Samsung Galaxy F nu va fi singurul produs revolutionar pe care compania coreeana il pregateste, iar asta pentru ca altceva la fel de interesant a fost descoperit pentru lansare in viitorul nu foarte indepartat. Ieri v-am spus ca Samsung dezvolta un laptop pliabil, ceva ce pana acum n-am mai auzit in legatura cu vreun producator, insa lucrurile nu se opresc aici, deoarece vom vedea inclusiv o tableta pliabila lansata seprat de Samsung Galaxy F, dar nu se stie clar cand.

Samsung Galaxy F va fi primul telefon pliabil pe care cei de la Samsung il vor lansa pentru clienti, insa in dezvoltare in momentul de fata exista inclusiv o tableta pliabila, conform unor brevete de inventie inregistrate de catre coreeni. Noua tableta pliabila a celor de la Samsung va functiona intr-un mod similar cu Samsung Galaxy F, adica va avea un ecran flexibil care va putea fi indoit pentru ca dimensiunile sa fie reduse, si utilizarea sa fie mult mai simpla.

Samsung Galaxy F vine cu alt Produs REVOLUTIONAR

Samsung Galaxy F este confirmat oficial pentru lansare la inceputul anului 2019, insa tableta aceasta pliabila a coreenilor nu e in proces de dezvoltare de mult timp, brevetul de inventie pentru ea fiind depus abia in aprilie 2018. Samsung Galaxy F va avea un ecran cu diagonala de 7 inch cand este desfacut, deci o tableta pliabila ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala mult mai mare, pentru a fi folosita atat cand e pliata, cat si cand este deschisa, asa cum descrie compania.

“The fact Samsung is developing a foldable smartphone is certainly no secret – the company has already begun teasing the Galaxy F – but if a new patent is anything to go by, it seems the South Korean giant is also looking into foldable tablets. However, if a user wishes to use just one half of the tablet’s display, it can be folded in one direction, something that will turn off half of the panel and automatically switch the UI to a smartphone-like experience on the portion that is still active. Alternatively, folding it in the other direction will close it, thus protecting the display and allowing it to be placed easily into a user’s pocket”

Samsung Galaxy F va fi produsul de test pe care compania coreeana il va lansa pentru a vedea daca tehnologia ecranelor pliabile este suficient de buna pentru a fi oferita la scara larga pentru consumatori. Daca Samsung Galaxy F va avea succes, atunci vom vedea cu siguranta nu doar un laptop pliabil, ci si o tableta pliabila, coreenii avand siguranta ca exista interes din partea clientilor din lumea intreaga, dar si ca produsele functioneaza asa cum trebuie.