Samsung GALAXY F: RIVALUL Dezvoltat de Apple

Samsung GALAXY F are un rival dezvoltat de catre compania Apple in momentul de fata, o noua dovada a existentei sale fiind prezentata in acest articol.

Samsung GALAXY F iphone pliabil 359535

Samsung GALAXY F se apropie incetul, cu incetul, de lansarea oficiala, iar astazi aflam ca si Apple are planuri foarte mari cu privire la smartphone-urile pliabile, inca un nou de inventie confirmand intentiile sale. S-a tot zvonit ca Apple ar vrea sa lanseze un iPhone pliabil care sa fie transformat intr-o tableta iPad Mini, iar brevetul de inventie inregistrat recent companiei Apple confirma faptul ca intentia sa este de a pregati un concurent serios pentru Samsung GALAXY F.

Samsung GALAXY F ar putea aveaun rival de la compania Apple in viitor, americanii inregistrand in 2017 o idee pentru un smartphone pliabil care se deschide si se inchide exact precum o carte. Brevetul de inventie inregistrat astazi pentru cei de la Apple continua ideea din brevetul anterior, iar exact precum in cazul Samsung GALAXY F, vorbeste despre un mecanism special care este folosit pentru deschidere si pliere, acesta avand nevoie si de un software special.

Samsung GALAXY F: RIVALUL Dezvoltat de Apple

Samsung GALAXY F iphone pliabil 359535 1

Samsung GALAXY F are descris in diverse brevete de inventie un mecanism special care ar tine telefonul pliat, sau deschis, compania Apple urmand a implementa ceva similar, plus functii speciale in iOS. Atat Samsung GALAXY F, cat si un viitor iPhone pliabil, ar urma sa ofere o functionalitate combinata intre un smartphone si un o tableta, insa cat de buna va fi experienta pentru fiecare tip de produs in parte este foarte greu de spus fara a vedea efectiv produsele.

“Electronic devices may be provided that contain multiple housing portions. The housing portions may be coupled together using hinges. The hinges may include hinges based on a three-bar linkage, hinges based on a four-bar linkage, hinges with slotted members, hinges formed from flexible support structures, and hinges based on flexible housing structures. Flexible displays may be mounted to the housing portions overlapping the hinges. When the housing portions in a device are rotated relative to each other, the flexible display may bend. The hinge may be configured to allow the flexible display to be placed in a front-to-front configuration in which an active side of the display faces itself or a back-to-back configuration. Engagement structures may be used to help the housing grip external objects and to hold the housing portions together. The hinges may be provided with rotational detents to help hold the flexible display in desired positions.”

Samsung GALAXY F a fost anuntat in mod oficial de catre cei de la Samsung pentru lansare in cursul anului viitor, si a avut o sumedenie de noutati dezvaluite de catre producator, in timp ce despre un iPhone pliabil nu stim mai nimic. Samsung GALAXY F va ajunge primul pe piata, iar in urma sa vom vedea alte smartphone-uri pliabile, nu doar de la compania Apple, ci si de la alti producatori, toti cautand sa aduca telefoane care sa fie cumparate in cantitati mari de catre clienti.