Samsung: Telefonul cu Tehnologia la care Apple VISEAZA

Samsung are in dezvoltare un telefon cu o tehnologie la care compania Apple viseaza de cativa ani, dar pe care inca nu o poate oferi in telefoanele iPhone.

samsung placa video

Samsung pregateste lansarea primului sau telefon de gaming, ca un concurent pentru Huawei MATE 20X, iar pentru a putea oferi un competitor pe masura, coreenii pregatesc si componente care sa-i ofere performante de top. Mai exact, cei de la Samsung intentioneaza sa integreze in noul asu model de telefon si o placa video proprie, diferita de cele Mali pe care le foloseste in actualele modele de telefoane pe care le vinde in lumea intreaga.

Samsung lucreaza de ceva vreme la propria placa video pentru telefoane, iar acest nou telefon pentru gaming ar urma sa fie primul cu aceasta tehnologie oferita, Apple lucrand deasemenea de cativa ani la ceva similar. Cei de la Apple investesc serios in dezvoltarea propriei placi video pentru telefoane mobile pe care sa o integreze in iPhone, dar cei de la Samsung au reusit sa le-o ia inainte, si au componenta pregatita pentru utilizare mult mai repede decat isi imagina cineva.

Samsung: Telefonul cu Tehnologia la care Apple VISEAZA

Samsung nu a lasat sa fie aflate foarte multe informatii privind acest nou model de telefon, insa cel mai probabil va fi vorba despre un telefon care are un procesor de ultima generatie, si macar 8 GB de memorie RAM. Impreuna cu o placa video dezvoltata de catre cei de la Samsung special pentru acest telefon, clientii ar putea avea parte de cea mai buna experienta de gaming posibila, poate chiar mai buna decat in cazul folosirii telefoanelor celor de la Huawei.

“Samsung is working on a gaming phone. That’s what we heard three months ago as well so not much has changed on this front. The interesting claim is that the possibility of the S-GPU being tested for this device hasn’t been ruled out.”

Samsung a avut intotdeauna telefoane care au “suferit” la capitolul privind performantele oferite de catre placile video, fiind mereu intrecute de catre telefoanele iPhone, insa iata ca lucrurile s-ar putea schimba intr-o foarte mare masura. Avand in vedere ca pana acum cei de la Samsung s-au cam ferit sa puna in vanzare smartphone-uri care sa exceleze la capitolul gaming, va fi foarte interesant de vazut ce ar putea oferi cu un asemenea produs.