Samsung DA in JUDECATA Propriul Amasador pentru ca Folosea iPhone X

Samsung si-a dat in judecata propriul ambasador al produselor pentru ca a fost surprins folosind un iPhone X, iata cat de mari sunt despagubirile cerute.

samsung judecata ambasador

Samsung si-a dat in judecata propriul ambasador de produse, in premiera, din cauza faptului ca in loc sa-i promoveze telefoane, a fost surprins folosind un iPhone X al companiei Apple. Vorbim despre Ksenia Sobchak, care este ambasador al produselor Samsung in Rusia, femeia fiind inregistrata intr-o emisiune de televiziune in timp ce folosea un telefon iPhone X, ascuns foarte frumos intr-o husa care avea ecranul acoperit cu o foaie de hartie pentru a nu sti lumea ce foloseste.

“Deghizarea” telefonului iPhone X a fost facuta foarte prost de catre femeie, astfel ca pe retelele de socializare din Rusia ea a fost ironizata din plin de catre toata lumea, iar cei de la Samsung au reactionat. Compania nu a reactionat totusi doar in urma acestei aparitii televiziate, ci si in urma numeroaselor aparitii ale ambasadorului sau la numeroase evenimente din Moscova, insa nu cu produse ale Samsung, ci cu telefonul iPhone X al companiei Apple.

Samsung DA in JUDECATA Propriul Amasador pentru ca Folosea iPhone X

samsung judecata ambasador 1

Samsung a mai fost pusa in situatii penibile, cand ambasadorii produselor sale au fost surprinsi folosind telefoane iPhone, insa acum compania a dat-o in judecata pe vedeta din Rusia, si cere despagubiri de 1.6 milioane de dolari. Suma este cel mai probabil mult mai mare decat cea platita de catre companie pentru promovarea telefoanelor sale, iar logica de a nu o face, si de a folosi un iPhone, mai ales daca iei sute de mii de dolari pentru asta, ma cam depaseste.

“Ms Sobchak has reportedly been seen on television, and at some of the hottest social events in the capital city of Moscow, using her iPhone. Her representatives have yet to comment on the story […] Ms Sobchak – who ran against her Putin in the Russian presidential elections earlier this year – used to have a party girl reputation and was dubbed the Russian Paris Hilton. She is widely believed to be Putin’s goddaughter though neither has confirmed it publicly.”

Samsung este, din cate stiu eu, primul producator de telefoane mobile care isi da in judecata propriul ambasador al produselor si cere despagubiri pentru ca acesta a fost surprins in public folosind produsele altei companii. Probabil foarte important aici a fost si faptul ca persoana nu este cunoscuta si iubita pe plan mondial de catre foarte multi oameni, altfel Samsung ar fi fost serios criticata de catre fanii din intreaga lume.