Google Maps si Noua Functie Lansata in SECRET de Google

Google Maps are o noua functie foarte interesanta lansata in secret de catre compania Google, ea fiind disponibila pentru iPhone si Android incepand de azi.

google maps follow for you

Google Maps are parte de o noua functie in aplicatiile pentru iPhone si Android incepand de astazi, compania americana oferindu-le oamenilor o schimbare pe care nimeni nu a putut-o ghici pana acum. Mai exact, Google Maps a avut acum cateva saptamani implementata o noua functie numita For You, acolo fiind facute diverse recomandari pentru locatii pe care sa le vizitam, inclusiv, magazine, restaurante, si multe alte locatii foarte interesante.

Google Maps are o actualizare pentru aceasta sectiune astazi, cei de la Google implementand un buton special pentru a urmari o locatie pe care am vizitat-o, sau la care dorim sa ajungem la un moment dat. Actualizarea pe care Google Maps o are pentru utilizatori le permite acestora sa vada atunci cand respectiva locatie organizeaza un eveniment, astfel ca vom sti daca magazinul favorit are reduceri, produse noi, sau restaurantul are vreo seara speciala.

Google Maps si Noua Functie Lansata in SECRET de Google

google maps follow for you 1

Google Maps are peste 150 de milioane de locatii inregistrate in platforma, printre ele numarandu-se si foarte multe afaceri, iar utilizatorii pot primi informatii privind actualizarile care sunt disponibile pentru oricare dintre acestea. Ideea din spatele acestui sistem este foarte buna, iar asta pentru ca vorbim despre ideea de a fi mereu la curent pe care prin Google Maps le putem afla cam la fel de usor ca pe Facebook, chiar daca nu urmarim o anumita pagina.

“Ever wandered by your favorite store just to find out you missed a great sale? Or maybe you’re always the last of your friends to find out about the new hot spots opening in town. With more than 150 million places on Google Maps and millions of people looking for places to go, we made two updates so it’s even easier for you to keep up with the places you care about and find out about places coming soon.”

Google Maps are aceasta noua functionalitate integrata in sectiunea For Your din aplicatie, astfel ca nu o veti putea regasi in vreun alt loc, dar butonul Follow nu este deocamdata disponibil pentru toata lumea. Google Maps va avea aceasta functionalitate disponibila pentru toti utilizatorii in urmatoarele saptamani, cei de la Google activand-o din serverele sale, astfel ca toate lumea o va avea activata pe rand, asa ca daca nu o gasiti inca, nu va temeti, pentru ca va aparea.