ORA DE IARNA: ATENTIE la o PROBLEMA SERIOASA

ORA DE IARNA va veni si cu o problema serioasa pentru oamenii din intreaga Europa, iata ce au patit deja oamenii din alte tari, si de ce trebuie sa te feresti.

ORA DE IARNA

ORA DE IARNA se va schimba in acest weekend in intreaga Europa, asa ca sute de milioane de oameni vor resimti efectele procesului de a da ceasurile cu o ora inapoi, asa cum se intampla in fiecare an in ultima duminica din octombrie. Daca aveti un telefon, sau un smartwatch, in special cele ale companiei Apple, trebuie sa fiti foarte atenti la o problema serioasa pe care o aduce ORA DE IARNA, oameni din Australia trecand deja prin probleme serioase.

ORA DE IARNA, sau chiar cea de vara, au adus in multi ani probleme cu telefoanele iPhone ale Apple, iar asta pentru ca multe fie au uitat sa ruleze alarmele, fie au avut alte probleme mai mult, sau mai putin serioase. Anul acesta, Apple Watch-urile sunt cele care au avut probleme mari, iar asta pentru ca in Australia trecerea la ORA DE IARNA a blocat toate modelele care aveau noua complicatie lansata impreuna cu watchOS 5, ceasurile inteligente necesitand schimbate.

ORA DE IARNA: ATENTIE la o PROBLEMA SERIOASA

ORA DE IARNA se schimba in cursul noptii de sambata spre duminica, adica intre 27 si 28 octombrie, iar atunci ora 04:00 va deveni ora 03:00, iar asta ar putea da peste cap unele sisteme electronice. In cazul australienilor, trecerea la ORA DE IARNA a blocat ceasurile celor de la Apple timp de o zi, pana cand s-a revenit la ziua de 24 de ore, iar acelasi lucru s-ar putea intampla cu Apple Watch 4 inclusiv in Europa, deci e bine sa dezactivati noua fata lansata de catre americani impreuna cu watchOS 5.

ORA DE IARNA nu ar trebui sa afecteze alte modele de telefoane, sau smartwatch-uri, insa desigur ca nimeni nu va poate garanta asta, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti, pentru ca exista oricand posibilitatea ca probleme de acest gen sa apara, si sa va blocheze dispozitivele electronice. ORA DE IARNA va ramane activa pana in primavara, cand vom trece la ora de vara, dar pana atunci cei de la Apple ar trebui sa rezolve toate problemele existente.