Prima Pagina eMAG iPhone 6 si 6S la eMAG au PRET REDUS cu 1700 LEI

iPhone 6 si 6S la eMAG au PRET REDUS cu 1700 LEI

0

emag pret redus iphone 6 6s

eMAG are cele mai bune oferte la telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in acest weekend, reducerile pentru telefoanele Apple din aceasta pagina ajungand pana la 1700 de LEI in momentul de fata, magazinul online avand disponibile cateva zeci de oferte pentru clientii din Romania interesati sa le cumpere.

eMAG are in momentul de fata o gama variata de modele ale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in vanzare, compania Apple vanzandu-le in continuare prin magazinele sale, deci reducerile de pana la 1700 de LEI se aplica la modelele cele mai bune pe care americanii le au, inclusiv cele cu spatiu de stocare imbunatatit in 2017.

iPhone 6 si 6S la eMAG au PRET REDUS cu 1700 LEI

eMAG vinde telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cam toate culorile si optiunile de spatiu de stocare pe care Apple le are, in aceasta pagina reducerile de pana la 1700 de LEi permitandu-va sa cumparati orice fel de model doriti fara a cauta prea mult printre unitatile disponibile pentru clienti.

eMAG nu are doar telefoane iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile cu reduceri de pana la 1700 de LEI, ci si o gama variata de alte modele care se bucura de reduceri de pana la 2200 de LEI, incluzand aici si telefoanele iPhone X/XS, sau iPhone 8, asa ca puteti cumpara orice doriti.

eMAG desfasoara in momentul de fata o gama variata de promotii pentru o parte dintre cele peste 2 milioane de produse, inainte de paste reducerile fiind excelente pentru romani.

Articolul anteriorHot This Week – cele mai bune aplicatii saptamanii pe iPhone si iPad
Urmatorul articolORA DE IARNA 2018. CAND se Schimba in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.