ORA DE IARNA 2018. CAND se Schimba in Romania

ORA DE IARNA 2018. Cand se schimba in Romania afli in acest articol, dar si care sunt efectele pe care le are modificarea la ORA DE IARNA 2018 pentru tine si toata lumea.

ORA DE IARNA 2018 CAND se Schimba

ORA DE IARNA 2018. Astazi se schimba ORA DE IARNA 2018 oficial si in Romania, astfel ca ora 04:00 va deveni ora 03:00, asa ca dimineata nu veti mai pleca la scoala/serviciu/oriunde altundeva, pe intuneric. ORA DE IARNA 2018 va transforma ziua de 28 octombrie in cea mai lunga din acest an, 25 de ore urmand a trece pe langa noi maine, iar dupa aceea viata ar trebui sa intre in normal, normalul sezonului de iarna, cu zile tot mai scurte.

ORA DE IARNA 2018. Va spuneam ieri si ca aceasta schimbare de ora va avea un efect negativ asupra unora dintre Apple Watch-uri, iar asta din cauza unei noi fete implementata in watchOS 5 de catre Apple. Cand s-a trecut la ORA DE IARNA 2018 in Australia, ceasurile australienilor s-au blocat complet timp de o zi, iar asta pentru ca Apple nu a gandit sistemul asa cum trebuie, iar noua fata a blocat intregul sistem de operare din cauza complicatiilor integrate pentru ea.

ORA DE IARNA 2018. CAND se Schimba in Romania

ORA DE IARNA 2018. In Romania nu ar trebui sa fie afectate trenurile de aceasta schimbare de ora, insa nici alte servicii nu ar trebui sa fie afectate in vreun fel, sau altul, totul trebuind sa se desfasoare in mod normal. Schimbarea la ORA DE IARNA 2018 ar putea fi totusi ultima pentru Romania, daca se va decide renuntarea completa la acest sistem din 2019, cand ar urma sa avem un singur format orar pentru intregul an, fara a se mai face treceri de acest gen.

ORA DE IARNA 2018. Trebuie sa aveti totusi grija cu alarmele setate pentru telefoane, iar asta pentru ca exista posibilitatea ca unele sa nu sune, in special in cazul iPhone, cei de la Apple avand in trecut probleme foarte mari cu ele. Acestea fiind spuse, peste noapte ORA DE IARNA 2018 va intra in vigoare, iar Romania va putea spune in mod oficial ca a intrat in iarna, iar asta desi zilele acestea sunt temperaturi mai potrivite pentru luna iunie, decat pentru octombrie.

Schimbarea Orei de Iarna 2018 se face automat

ORA DE IARNA 2018 se va schimba automat pe toate dispozitivele electronice in cursul acestei nopti, fie ca vorbim despre telefoane mobile, ceasuri inteligente, masini, aparate electrocasnice, si nu numai. Exista totusi unele tipuri de dispozitive electronice pentru care trecerea la ORA DE IARNA 2018 nu se va face automat,a sa ca va trebui sa aveti grija sa le setati manual pe toate, altfel riscati sa nu va puteti bucura de tot ceea ce va ofera ele.