Find My iPhone a Localizat o Masina de Politie FURATA

Find My iPhone a fost folosit pentru a localiza o masina de politie furata de catre o femeie, politistul reusind sa o descopere la scurt timp dupa disparitie.

find my iphone masina politie furata

Find My iPhone a fost folosit de catre un politist pentru a-si localiza masina care a fost furata de catre un hot in timp ce barbatul ajuta o alta persoana sa iasa dintr-o casa care a luat foc. Conform declaratiei politistului, acesta a intrat in casa cuprinsa de flacari pentru a ajuta o persoana sa scape cu viata, insa cand a iesit afara, masina sa fusese furata, impreuna cu telefonul iPhone care se afla in ea.

Masina de politie a fost furata de catre o femeie in varsta de 58 de ani, acesta fiind acuzata atat de furtul masinii de politie, cat si de incendierea casei. Conform politiei femeia ar fi incendiat casa din baie, unde ar fi aprins incendiul folosind o cutie de chibrituri, dar probabil si o alta substanta care sa mentina flacara aprinsa intr-o incapere de acest gen.

Find My iPhone a Localizat o Masina de Politie FURATA

In urma extinderii inendiului, sotul femeii a ajutat-o pe aceasta si pe mama ei sa iasa din casa, apoi a intrat si a incercat sa stinga incendiul, moment in care a ajuns politistul si l-a ajutat pe el sa iasa, doar pentru a descoperi ca masina sa fusese furata de catre femeie. Femeia a condus masina pe o distanta scurta, dupa care a abandonat-o, si a fugit, fiind gasita de catre un caine de politie.

“An Orange County deputy used the Find My iPhone feature to find his phone in a stolen cruiser after he helped a man out of a burning home and came outside to find his patrol car gone. Ruiz got on his radio and put out a description of the woman, records show. He knew he left his iPhone inside the car, so he used the Find My iPhone app to track it onto State Road 408, then to the 2800 block of E. South Street.”

Masina a fost localizata prin Find My iPhone de catre politist, dupa ce acesta si-a alertat colegii in legatura cu disparitia sa, insa cel mai probabil ea avea inclusiv un GPS integrat pentru a fi localizata in cazuri de acest gen. In ciuda acestui lucru, polititstul a folosit Find My iPhone, desi nu e clar ce alt dispozitiv a ales pentru a face localizarea, din moment ce telefonul era in masina.