LIVE: Prezentarea iPad Pro 2018 si MacBook

Apple transmite LIVE prezentarea pentru noile iPad Pro 2018 si MacBook peste doar cateva ore, iata unde o poti vedea si tu pentru a afla toate noutatile.

live ipad pro 2018 macbook

Prezentarea iPad Pro 2018 si a unor noi modele ale MacBook va avea loc peste cam o ora si jumatate, de la 16:00, compania Apple permitand deja presei sa intre in locatia din Brooklyn, New York, in care va prezenta noile produse. Vorbim despre o serie de noi tablete iPad Pro 2018 care vin cu un design substantial modificat in comparatie cu cel oferit pentru modelele actuale, ele avand integrat inclusiv Face ID, dar fara un decupaj vizibil in ecran.

iPad Pro 2018 a avut chiar ieri prezentat noul design de catre o iconita pe care cei de la Apple au inclus-o in iOS 12.1, actualizarea sistemului de operare urmand a fi disponibila chiar incepand de astazi. Mai mult decat atat, cei de la Apple vor lansa astazi inclusiv noi modele ale MacBOok, poate chiar si actualizari pentru Mac Mini, sau iMac, ceva ce multi clienti asteapta inca de acum cateva luni de zile, dar din pacate fara chiar atat de mult noroc.

LIVE: Prezentarea iPad Pro 2018 si MacBook

Prezentarea pentru noile iPad Pro 2018 si Mac-uri va fi transmisa live de catre compania Apple prin intermediul website-ului sau, asa cum s-a intamplat inclusiv in cazul conferintei pentru iPhone XS. Cei de la Apple vor ca un numar cat mai mare de persoane sa urmareasca evenimentul care are loc incepand cu ora 16:00 in Brooklyn, asa ca aproape orice fel de dispozitiv electronic va putea reda prezentarea pentru iPad Pro 2018 si noile modele de Mac-uri.

iPad Pro 2018 si noile modele de Mac-uri vor fi mai mult ca sigur incluse in Apple Store chiar incepand d astazi, compania Apple inchizand deja magazinul online, cel mai probabil pentru a putea introduce noile produse. Nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie puse in vanzare in magazine noile modele ale iPad Pro 2018, dar si noile modele de Mac-uri ale celor de la Apple, dar cel mai probabil nu vom avea mult de asteptat pentru ca ele sa apara.