Castile care Aduc Radio FM pe ORICE iPhone

Aceasta noua pereche de casti poate aduce radio FM pe orice model de iPhone, compania creatoare oferind o functionalitate pe care Apple refuza sa ne-o dea.

casti radio fm iphone

Daca erai suparat pentru ca nu ai posibilitatea de a asculta orice post de radio direct de pe iPhone fara a folosi o conexiune de internet si a cauta aplicatia fiecaruia in parte, ei bine aceste casti rezolva problema. Blackloud SOUNDOT AF1 este denumirea acestor casti, iar ele au u tuner FM incorporat pentru a prelua semnalele radio si a le reda intr-o aplicatie dedicata.

Cablul este antena care preia semnalul radio FM pentru tunerul din interiorul castilor, iar cu aplicatia integrata puteti cauta posturile voastre favorite pe orice frecventa. Practic, e ca si cum ai folosi o aplicatie din iPhone pentru a asculta radio FM, doar ca ai nevoie de o pereche de casti speciale pentru asta, din moment ce Apple nu ofera aceasta functionalitate, din motive destul de lesne de inteles.

Castile care Aduc Radio FM pe ORICE iPhone

Puteti vedea in clipul video de mai sus cum functioneaza castile Blackloud SOUNDOT AF1, iar singura parte proasta aici este ca nu le veti putea folosi pentru a asculta radio si la un difuzor. Chiar si asa, castile Blackloud SOUNDOT AF1 aduc pe telefoanele iPhone o functionalitate pe care multa lume inca si-o doreste, desi exista multe servicii de streaming, uneori radio-ul e mai util.

In momentul de fata, Blackloud SOUNDOT AF1 sunt disponibile exclusiv pentru telefoanele iPhone ale celor de la Apple, iar ele sunt vandute la pretul de 80 de dolari, fara TVA. O versiune pentru telefoanele Android este deasemenea in proces de dezvoltare, acea pereche de casti urmand a fi lansata in 2019, ea fiind compatibila cu porturile USB-C.