Apple. PREMIERA cu iPad Pro 2018 si Preturi RIDICOL de MARI

Apple. O premiera uriasa este lansata impreuna cu iPad Pro 2018 de catre compania Apple, insa aceasta vine si la un pret pe masura noutatilor aduse.

apple pret ipad pro 2018

Apple. cu Noile iPad Pro 2018 compania Apple a adus si o premiera pe piata terminalelor mobile, americanii oferind primul dispozitiv mobil, pe care ei inca il considera calculator, care are 1 TB de spatiu de stocare. Da, la Apple iPad este prima tableta, in adevaratul sens al cuvantului, care ofera 1 TB de spatiu de stocare, iar aici vorbim despre cele care au procesoare ARM, si nu Intel, pentru ca alea care au procesoare de la Intel sunt calculatoare, si ruleaza Windows.

Apple. iPad Pro 2018 ofera 1 TB de spatiu de stocare in anumite configurarii, iar daca sunteti interesati sa cumparat un asemenea model, ei bine va trebui sa cheltuiti 1900 de dolari + TVA, sau cam 1929 de euro, pentru modelul de 12.9 inch. A plati 2000 de dolari pe o tableta iPad Pro 2018 de la Apple pare ceva dincolo de limitele realului, mai ales daca luam in considerare faptul ca o husa Smart Cover Foli costa cam 220 de euro, iar un Apple Pencil inca vreo 135 de euro.

Apple. PREMIERA cu iPad Pro 2018 si Preturi RIDICOL de MARI

Apple. Practic, oricine vrea sa cumpere acum tot kit-ul pentru iPad Pro 2018, la configuratie maxima, ar trebui sa cheltuiasca in jur de 2384 de euro pentru a fi un adevarat creator de… orice. Desigur ca se poate renunta la atat de mult spatiu de stocare, si poate chiar la conectivitatea 4G, insa chiar si asa, preturile stabilite de catre Apple pentru noile modele ale iPad Pro sunt surprinzator de mari intr-o lume in care tabletele nu mai sunt la fel de populare.

Apple. Desigur ca Apple stie ce “are in gradina”, de aceea vinde si MacBook Air 2018, la configuratia maxima, la pretul de 2600 de dolari, iar pentru configuratia maxima a Mac Mini 2018 cele 4200 de dolari, preturi fara TVA. Sunt destul de sigur ca vanzarile modelelor mai ieftine ale iPad Pro vor creste anul acesta, sau chiar a iPad 2018, iar asta pentru ca lumea nu cauta modelele foarte scumpe, pentru ca putini sunt cei care chiar produc ceva de pe ele.

25 COMENTARII

  1. Apple creste prețul pentru ca știe sigur ca pasionații într-adevăr de Apple vor cumpara produsele indiferent de preț( și asta e clasa de lux din LUMEA ÎNTREAGA, nu din România)
    Încet încet, o sa ajungă la prețurile lui VERTU in câțiva ani …

  2. astia de la Apple si-au pierdut simtul ridcolului. Am crezut ca doar la iphone cresc preturile asa mult ca sunt cele mai vandute devicerui ale lor, dar ei chiar nu realizeaza ca devin penibili deja. sper ca piata sa-i penalizeze.

  3. @Srb Srb. Stiu ca este mai mica. Eu o folosesc mult si in mana, nu stau cu ea pe birou asa mult si deasta ma gandeam sa nu fie incomoda. Acum am 10,5.

  4. Restul operează pe o piață concurențială unde consumatorul găsește o puzderie de produse concurente cu prețuri foarte bune, în timp ce Apple merge pe o piață de monopol (dată de ios).
    Abia aștept ca UE să interzică produsele Apple în Europa pe motiv că Apple îngrădește concurența.

  5. si la ipad si la mac,deci toate produsele lor cresc de prin 2016, deci get over it
    Si Ferrari creste pretul…doar nu vrei prin inflatie sa scada pretul…
    Ai fi vrut un ipad pro la 50$ nu?

  6. fac pariu ca deja ai pierdut…sunt sigur ca in primele 5 min de la lansare, au depasit deja “10 bucati”
    Esti doar un infantil

  7. Asta este comentariu clar de frustrat ca samsung nu are voie la ios
    Hahha,macar ai recunoscut ce spun eu de mult timp si anume ca ios nu are concurent.
    Apple si restul lumii

  8. asteapta mult si bine, esti la fel de incult precum noul tau iubit stanescu.
    De fapt orice maimuta ce intra in contradictie cu mine, tu o iubesti.
    Lasa Apple in pace, este in alta liga a inteligentei…serios, ramai la scoala si la frustrarile tale alaturi de UE…auzi si tu ingradeste concurenta data de iOS…
    Ce petarda …auzi si tu…

  9. Eu nu înțeleg de ce mă jignești în condițiile în care ți-am răspuns foarte civilizat. Fii mai amabil Srb și dă dovadă de inteligență.

  10. Nu e vorba că nu are voie Samsung la iOS,ci că nu are voie nimeni la iOS. Dacă iOS era pe o piață concurențială și disponibil pentru orice producător de hardware, îți garantez că iPhone era mult mai bun și mult mai ieftin.

    Concurența este benefică pentru consumator, adică pentru tine.