iOS 12.1.1. Functia Readusa de Apple pe iPhone

iOS 12.1.1. Apple a reimplementat pentru iPhone si iPad o noua functie care a fost promisa de catre americani, dar a fost eliminata in versiunea initiala.

ios 12.1.1 facetime live photos

iOS 12.1.1. Prima versiune beta a actualizarii a fost lansata astazi pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, iar in ea a fost reimplementata o functie care a fost eliminata de americani. Mai exact, cand iOS 12 era testat in versiune beta, de-a lungul verii, americanii au oferit o functie care permitea inregistratea de Live Photos in timpul apelurilor FaceTime, ea fiind eliminata din versiunea finala.

iOS 12.1.1. Incepand cu aceasta noua actualizare, compania Apple a reintrodus functia pentru inregistrarea de Live Photos in timpul apelurilor FaceTime. Oferirea functiei vine dupa ce Apple a integrat in iOS 12.1 optiunea de a face apeluri FaceTime in grupuri de pana la 32 de persoane, deci probabil exista o legatura stransa intre cele doua functii.

iOS 12.1.1. Functia Readusa de Apple pe iPhone

ios 12.1.1 facetime live photos 1

iOS 12.1.1. Interfata pentru apelurile FaceTime a fost modificata pentru a adauga un nou buton numit Effects, acesta fiind oferit incepand cu iOS 12, iar acolo exista si optiunea de a face poze. FaceTime face poze Live in iOS 12.1.1 in mod standard, compania Apple permitand inregistrarea de imagini animate cu momentele importante din conversatiile pe care le purtam.

iOS 12.1.1. Actualizarea este oferita deocamdata in prima versiune beta si cu putine noutati importante, majoritatea schimbarilor rezumandu-se la rezolvarea de probleme. Separat de aceasta noua functie pentru FaceTime, cei de la Apple ar putea implementa si alte noutati majore pentru iOS 12.1.1, dar totul ramane de descoperit in actualizarile urmatoare.