Huawei. PLANUL UIMITOR Anuntat pentru ROMANIA

Huawei. Un plan uimitor a fost anuntat pentru Romania de catre compania chinezeasca, tara noastra fiind importanta pentru planurile de viitor ale sale.

huawei plan romania

Huawei. Planul uimitor pentru Romania a fost anuntat de catre compania chinezeasca, ea avand niste idei foarte indraznete pentru tara noastra, dar asta e perfect normal, avand in vedere succesul din ultimul an. Multi dintre voi stiti deja ca Huawei a crescut foarte mult in vanzari in ultimul an, compania chinezeasca reusind chiar sa intreaca Apple in vanzarile de smartphone-uri pentru T3 2018, dar in Romania reuseste de foarte mult timp sa faca asta, dar Samsung ramane in top.

Huawei. Pentru Romania, planul chinezilor este de a atinge vanzari de 1 milion de unitati pana la finalul acestui an, o cifra care pare mare, dar chinezii au suficient de multe telefoane ieftine disponibile pentru achizitie. Ieri cei de la Huawei au lansat seria MATE 20 in Romania, iar Zachary Jianglinchao, omul care se ocupa de afacerile companiei in Romania, a declarat ca pana la finalul anului obiectivul este de a atinge vanzari de 1 milion de unitati in tara noastra.

Huawei. PLANUL UIMITOR Anuntat pentru Romania

Huawei. Parteneriate exista cu toti operatorii de telefonie mobila si multe magazine online din Romania, compania vand in principal in vanzare modele ieftine de telefoane, iar obiectivul nu este unui greu de indeplinit. Daca suficient de multe promotii vor fi disponibile pentru telfeoanele Huawei, si ele vor fi mai mici decat cele pentru produsele companiei Samsung, atunci sansele de a atinge 1 milion de vanzari in tara sunt foarte bune, as zice eu.

„Suntem încântați să lansăm și în România cel mai puternic telefon realizat vreodată de Huawei, Mate 20 Pro, și ne așteptăm ca acesta să fie extrem de bine primit de publicul român care apreciază calitatea și performanța și este mereu în căutarea celor mai noi tehnologii. Odată cu această lansare, estimăm că vom atinge pentru prima oară pragul de 1 milion de terminale Huawei vândute în România, până la finele anului.”

Huawei. Pozitia companiei in Romania este foarte buna, de altfel chinezii plasandu-se in spatele celor de la Samsung in multe piete din Europa de Est, surclasand de cativa ani compania Apple in vanzari. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Huawei va avea in continuare succes cu telefoanele ieftine si de clasa medie in Romania, preturile pentru ele fiind mai mult decat bune, asa ca va fi, cel mai probabil, acoperit apetitul romanilor pentru tehnologie cu ofertele ce vor fi disponibile.