Samsung INFINITY V: Telefonul UIMITOR Dezvaluit

SAMSUNG INFINITY V. Aceasta este denumirea unui nou telefon uimitor pe care Samsung se pregateste sa-l lanseze, iata ce functii speciale va aduce pe piata.

Samsung INFINITY V telefon

Samsung INFINITY V. Aceasta este denumirea pe care compania coreeana a inregistrat-o recent pentru smartphone-uri si ecranele acestora, si vorbim despre ceva complet nou care va intra in linia de produse ale coreenilor. Samsung INFINITY V este o marca inregistrata pentru a fi folosita atat pentru telefoane inteligente, cat si pentru ecranele acestora, deci am putea vedea si denumirea Infinity V Display utilizata de catre cei de la Samsung in anul 2019.

Samsung INFINITY V. Inregistrarea denumirii ca marca a fost facuta in Coreea de Sud de catre cei de la Samsung, iar din cate se pare, ea urmeaza sa fie folosita pentru noul telefon pliabil care va fi lansat in prima parte a anului 2019. Desi pana acum am denumit acest telefon Samsung GALAXY X, sau Samsung GALAXY F, e foarte posibil ca denumirea reala sa fie Samsung INFINITY V, pentru a-l diferentia de restul modelelor de telefoane existente acum pe piata.

Samsung INFINITY V: Telefonul UIMITOR Dezvaluit

Samsung INFINITY V. Denumirea Infinity este folosita pentru ecranele actuale din telefoanele GALAXY ale celor de la Samsung, insa pentru ca vorbim despre un ecran pliabil in viitorul telefon, era normal ca o denumire diferita sa fie folosita. Litera V din denumire sugereaza si foarte clar faptul ca Samsung INFINITY V este un telefon pliabil, asa ca vorbim despre un marketing destul de interesant facut de catre coreeni, mai mult ca sigur pentru noul model de telefon.

“Meanwhile, Samsung filed a trademark with the Korean Intellectual Property Office (KIPO) on October 26th for “Samsung Infinity-V,” a trademark that may be used with smartphones and displays for smartphones.”

Samsung INFINITY V. Prezentarea noului model de telefon ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare, insa e putin probabil sa vedem un model fizic al dispozitivului, ci doar informatii tehnice cu privire la el. Se pare ca procesul de dezvoltare al Samsung INFINITY V nu este inca finalizat, asa ca ramane de vazut cand anume vom vedea si o prezentare a unul telefon real, nu doar specificatii insirate pe hartie de catre coreeni, si promisiuni privind lansarea sa.