iPhone. ANUNTUL INGRIJORATOR al Companiei Apple

iPhone. Un anunt ingrijorator a fost facut de catre compania Apple noaptea trecuta, americanii luand o decizie care arata posibile probleme serioase cu telefoanele.

iphone anunt apple

iPhone. Aseara Apple a anuntat vanzarile inregistrate de catre telefoanele sale in T3 2018 la nivel global, iar cresterea a fost de doar 200.000 de unitati in comparatie cu T3 2017, deci nesemnificativa. Desi incasarile generate de vanzarile iPhone au crescut substantial, vanzarile de unitati fizice au cam stagnat, iar cei de la Apple au gasit solutia pentru problema, anuntand ca nu vor mai dezvalui cate unitati de telefoane, tablete, si calculatoare vandt in fiecare trimestru fiscal.

iPhone. T3 2018 este ultimul trimestru fiscal in care mai vedem de la compania Apple informatii privind vanzarile sale de produse, americanii refuzand sa spuna si cate AirPods, Apple Watch, sau iPod-uri vand, iar asta de ceva vreme. Apple spune ca este irelevant sa mai ofere cifre privind vanzarile exacte de produse, deoarece acestea nu prezinta situatia reala a succesului acelor produse, iar asta e o explicatie stupida pentru a ascunde scaderi ale vanzarilor produselor.

iPhone. ANUNTUL INGRIJORATOR al Companiei Apple

iPhone. Daca vanzarile iPhone vor scadea, dar incasarile si profitul cresc, Apple castiga in final, iar acesta este motivul pentru care nu vor mai fi raportate cifre privind vanzarile exacte. Cei de la Apple se asteapta mai mult ca sigur ca vanzarile iPhone sa inceapa sa scada pentru ca telefoanele sunt exagerat de scumpe, insa incasarile si profitul ar trebui sa creasca din cauza preturilor foarte mari, iar Apple va prezenta totul ca fiind un real succes, ceea ce este si adevarat.

iPhone. Separat de Apple, nici Samsung nu prezinta vanzarile exacte de telefoane, dar asta de ani si ani de zile, si am spus ca asta e o metoda de a minti lumea, iar acum putem spune asta si despre Apple. Practic, singurele cifre privind vanzarile iPhone vor veni de la analisti, deci vor fi alese la intamplare si publicate pentru ca toata lumea sa se “bata pe ele”, iar de aici pierd mai mult doar cei care aveau nevoie de cifre reale pentru a lua decizii privind afacerile lor.