iPhone. Autoritatile cer Acces la NFC pentru a Scana Pasapoarte

iPhone. Autoritatile cer acces la chip-ul NFC din iPhone pentru ca utilizatorii sa poata stoca orice fel de documente de identificare doresc.

iphone nfc pasapoarte

iPhone. Autoritatile din Marea Britanie ii cer companiei Apple sa le ofere posibilitatea de a avea acces la NFC-ul din telefoane pentru a lansa o aplicatie care sa scaneze documente de identificare. Mai exact, autoritatile din Marea Britanie vor sa aiba posibilitatea de a lansa pentru iPhone o aplicatie in care oamenii sa isi poata stoca pasapoartele, sau chiar cartile de identitate.

iPhone. Marea Britanie va lansa o aplicatie pentru Android care permite folosirea NFC-ului pentru a stoca pasapoarte, tehnologia urmand a fi folosita in punctele vamale pentru scanare rapida, cam ca un pasaport electronic. Ministrul de interne al Marii Britanii a vizitat sediul Apple pentru a discuta despre „deschiderea” chip-ului NFC din iPhone, insa desigur ca americanii inca nu vor sa faca asta.

iPhone. Autoritatile cer Acces la NFC pentru a Scana Pasapoarte

iPhone. Marea Britanie lanseaza aceasta aplicatie speciala pentru documentele de identificare pentru a-i ajuta pe cetatenii sai, sau cei straini, sa intre mai usor in tara dupa finalizarea Brexit-ului. Deocamdata iPhone nu permite folosirea unui format special pe care guvernul britanic il utilizeaza pentru a stoca in siguranta datele despre actele de identitate, iar pana la anul e putin probabil sa o faca.

„Home Office officials knew there would be a problem with Apple devices when the app was announced early this year. Home Offices sources told the BBC „we are continuing to engage with Apple at the highest level”. The Dutch government is also calling on Apple to unlock its chip reader to allow citizens to access its digital services. The Home Office also stresses that people will be able to use desktop computers to apply for settled status, although like Apple users, applicants will have to post their passports off rather than being able to scan the passport’s chips.”

iPhone. Autoritatile din Marea Britanie a anuntat lansarea aplicatiei pentru Android inca din martie, si a sperat ca Apple sa adauge suport in iOS 12, dar desigur ca asta nu s-a intamplat. Avand in vedere modul in care s-au tot desfasurat lucrurile, e improbabil ca Apple sa le ofere autoritatilor ceea ce cer, insa asta nu ar trebui sa mire pe nimeni, americanii gandindu-se doar la ceea ce le aduce profit.

Articolul precedenteMAG. NOI Reduceri de 7000 LEI la LAPTOP-uri
Articolul următorSAMSUNG. SCADERE URIASA in Vanzarile Smartphone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.