Samsung GALAXY F. OFICIAL, Telefonul Foarte ASTEPTAT

Samsung GALAXY F. Primele informatii despre noul telefon foarte asteptat au fost dezvaluite astazi de catre parteneri ai companiei care testeaza noul smartphone pliabil.

Samsung GALAXY F nume cod

Samsung GALAXY F. Primele detalii privind noul telefon foarte asteptat au fost dezvaluite astazi pentru ca acest model de smartphone este deja testat de catre compania coreeana chiar in SUA. Se pare ca Samsung GALAXY F ar fi telefonul pliabil pe care coreenii l-au tot anuntat in ultimele luni, acesta urmand a fi lansat in mod oficial undeva in cursul anului viitor, dar intr-o conferinta de luna aceasta ar trebui sa fie dezvaluite primele detalii despre interfata sa.

Samsung GALAXY F. Primul nume de cod pentru acest telefon pliabil a fost dezvaluit, cei de la Samsung urmand a folosi codul SM-F900U, adica se urmeaza aceeasi strategie precum in cazul telefoanelor din seria Galaxy S. Pentru acestea cei de la Samsung folosesc nume de cod similare, asa ca folosirea codurilor si pentru Samsung GALAXY F este o dovada clara a faptului ca primul telefon pliabil va fi unul premium, asa cum ni s-a spus de atatea ori.

Samsung GALAXY F. Noul Telefon Foarte ASTEPTAT

Samsung GALAXY F. O versiune speciala a Android 9 cu numarul de cod F900USQU0ARJ5 este testata in momentul de fata in SUA de catre compania coreeana, parteneri ai Samsung confirmand planurile pentru 2019. Samsung GALAXY F ar fi fost dezvoltat in principal in SUA de catre compania coreeana, iar de aceea ar fi acum testate si primele modele de catre oameni din afara companiei, iar asa au ajuns informatiile despre ele si la noi.

“The first device in the Galaxy F series may bear model number SM-F900U. It would make sense for the company to start the model codes with 900 much like it did with the flagship Galaxy S series. Firmware version F900USQU0ARJ5 is now being tested for this device in the United States. Samsung will soon begin testing firmware for the European and Asian variants of this device – SM-F900F and SM-F900N – respectively.”

Samsung GALAXY FSM-F900F si SM-F900N sunt versiunile europene ale acestui telefon pliabil, iar cei de la Samsung ar intentiona sa inceapa testarea lor in perioada imediat urmatoare inainte ca ele sa fie lansate in 2019. Samsung GALAXY F este un telefon asteptat de catre foarte multa lume multumita noutatilor importante pe care le aduce pe piata smartphone, dar sper doar ca noul sau design sa fie superior primului smartphone pliabil, care arata groaznic.