Diablo Immortal. Noul joc Blizzard pentru iPhone si Android

Diablo Immortal. Acesta este noul joc Blizzard pentru iPhone si Android anuntat chiar in cursul noptii trecute, o surpriza foarte interesanta fiind pregatita.

Diablo Immortal 361236

Diablo Immortal. Blizzard a anuntat in cursul noptii trecute lansarea primului sau joc pentru iPhone si Android, iar mai jos aveti un trailer care prezinta gameplay-ul ce va fi oferit. Decizia celor de la Blizzard de a lansa Diablo Immortal pentru iPhone si Android are cel mai probabil la baza analizarea succesului inregistrat de catre Fortnite pentru terminalele mobile.

Diablo Immortal. Povestea jocului va fi pozitionata intre titlurile Diablo II si Diablo III, deci toti cei care au jucat ambele jocuri pe calculatoare vor vedea multe lucruri familiare. Dupa cum cu siguranta stiati deja, Diablo Immortal este un MMORPG lansat de catre cei de la Blizzard pentru toti cei care vor sa aiba parte de ceva diferit atunci cand se joaca pe iPhone si Android.

Diablo Immortal. Noul joc Blizzard pentru iPhone si Android

Diablo Immortal. 6 clase vor fi disponibile pentru jucatori in acest nou titlu, Blizzard anuntand urmatoarele : Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, si Wizard. Desigur ca povestea Diablo Immortal va va pune in lupta cu fortele demonice ale lui Skarn, Herald of Terror, asa ca va trebui sa distrugeti cam tot ceea ce va iese in cale in lumea virtuala.

“Diablo Immortal is an all-new mobile massively multiplayer online action–role-playing game for iOS and Android. Taking place between the end of Diablo II: Lord of Destruction and the beginning of Diablo III, this new chapter in the Diablo saga puts players in the role of one of six iconic classes—Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, and Wizard—in an ongoing battle against the demonic forces of Skarn, Herald of Terror.”

Diablo Immortal. Deocamdata o posibila data de lansare pentru joc nu a fost dezvaluita de catre cei de la Blizzard, insa e foarte posibil ca ea sa nu aiba loc prea tarziu. Avand in vedere cat de populara este franciza, e de asteptat ca Diablo Immortal sa ajunga pe piata in prima parte a anului viitor, mai ales ca Blizzard vrea sa faca foarte multi bani de pe urma sa.

5 COMENTARII