Fortnite. Versiunea 6.21 si o Schimbare GROZAVA

Fortnite. O schimbare grozava a fost lansata in versiunea 6.21 de catre compania Epic Games, jucatorii din lumea intreaga putand profita de noutate de astazi.

fortnite baloane transport

Fortnite. Versiunea 6.21 a jocului pentru iPhone, Android si PC a fost lansata, iar noua actualizare disponibila aduce o schimbare grozava despre care puteti citi in cele ce urmeaza. Conform celor de la Epic Games, dar si a clipului video de mai jos, versiunea 6.21 a Fortnite aduce posibilitatea de a calatori oriunde pe harta folosind doar baloane, noul mijloc de transport fiind ceva complet inedit care pana acum nu a mai fost oferit de catre companie pentru jucatori.

Fortnite. Baloanele disponibile pentru transport prin hartile virtuale ale jocului pot fi folosite in Battle Royale de catre jucatori, iar daca va uitati la clipul video de mai jos veti vedea cat de usor veti putea ajunge oriunde doriti. Conform Epic Games, Fortnite are disponibile nu mai putin de 20 de baloane de care jucatorii se pot folosi, 6 dintre ele fiind disponibile pentru a fi umflate in orice moment, iar cu ajutorul lor puteti ajunge la altitudinea maxima admisa de catre joc.

Fortnite. Versiunea 6.21 si o Schimbare GROZAVA

Fortnite. Problema cea mai mare cu aceste baloane sta in faptul ca pe masura ce creste altitudinea, cu atat creste si sansa ca ele sa se sparga mai usor, asa ca trebuie sa aveti grija foarte mare cum le folositi pentru transport. Se pare ca aceste baloane din Fortnite sunt incluse de catre cei de la Epic Games in cufere, llame, automate pentru cumparat produse, sau chiar in cutiile de aprovizionare, asa ca va trebui sa le cautati destul de bine pentru a le gasi.

Fortnite. Desi exista acum baloane care permit atingerea altitudinilor inalte in timpul jocului, planorul nu a fost scos, si poate fi redeschis in zbor, asa ca daca vise sparg baloanele, veti avea o rezerva pentru a nu muri. Fortnite are deja lansata deja versiunea 6.21 pentru jucatorii din lumea intreaga, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de aceasta schimbare, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in platforma si sa va jucati asa cum faceti in mod normal.