Fortnite. NOUA Locatie Aparuta dupa Halloween

Fortnite. Iata ce noua locatie a fost lansata de catre compania Epic Games pentru jocul folosit de sute de milioane de utilizatori din lumea intreaga.

fortnite locatie noua

Fortnite. In cursul zilei de ieri s-a terminat evenimentul special pentru Halloween, Fortnitemares, iar in lumea virtuala a jocului a disparut binecunoscutul cub, el fiind inlocuit de o noua locatie de explorat. Fortnite a avut in cursul zilei de ieri organizat un eveniment special care marca sfarsitul Halloween-ului, iar totul a inceput cu disparitia misteriosului cub violet, care s-a topit peste lacul pe care plutea, tragandu-i pe utilizatori intr-o lume complet noua.

Fortnite. In noua lume utilizatorii n-au putut face prea multe la inceput, insa au fost mai apoi transportati inapoi pe insula principala, unde aveau la dispozitie noi locatii pe care sa o exploreze. Mai exact, pe Loot Lake au aparut acum mai multe insule in care utilziatorii pot sa ajunga pentru a explora ceea ce se gaseste acolo, iar desigur ca Epic Games a inclus o serie de provocari pentru utilizatorii sai, acestea avand denumirea Lil’ Kev, dupa numele dat de catre utilizatori cubului.

Fortnite. NOUA Locatie Aparuta dupa Halloween

fortnite locatie noua 1

Fortnite. Epic Games a implementat practic noutati care sa-i tina pe jucatori legati de lumea virtuala a titlului pe care il iubesc, iar fiecare locatie noua aduce si foarte multe surprize interesante. Provocarile facute cu inspiratie din cubul care a disparit vor aduce cu siguranta si multe obiecte pentru jucatorii Fortnite, asa ca va trebui sa le terminati pe fiecare in parte pentru a vedea ce a pregatit pentru voi compania americana in cadrul acestei schimbari.

fortnite locatie noua 2

Fortnite. In momentul de fata sunt pregatite o serie de noutati importante intr-o actualizare serioasa pe care Epic Games vrea sa o ofere pentru aplicatia sa, insa deocamdata ea nu este pregatita. E posibil ca saptamana aceasta sa fie disponibila, si va aduce imbunatatiri serioase pentru modul de joc, inclusiv pentru framerate, dar si pentru alte plangeri care au fost facute pana acum de catre jucatorii Fortnite in legatura cu aplicatiile.