Fortnite. CAND se Termina Evenimentul SPECIAL

Fortnite. Iata cand se va termina evenimentul special care a fost pornit de catre Epic Games, si ce final spectaculos a pregatit compania americana.

fortnite fortnitemares

Fortnite. Cu ocazia Halloween, cei de la Epic Games au lansat un eveniment special pentru jocul lor extrem de popular, acesta avand denumirea Fortnitemares, si avand menirea de a aduce oameni in spiritul acestei sarbatori. Pentru ca Halloween-ul a trecut, compania Epic Games va opri si acest eveniment din jocul Fortnite, el fiind lansat cu denumirea Fortnitemares, iar in aceasta dupa-amiaza totul va fi oprit, in cadrul unei sesiuni speciale care incepe in cateva ore.

Fortnite. Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, Fortnitemares a fost lansat pentru Battle Royale, si urmeaza sa fie oprit la ora 20:00, ora Romaniei, atunci urmand a incepe un alt eveniment special pregatit de catre Epic Games. Compania americana le cere utilizatorilor sa fie logati devreme in Fortnite pentru a participa la evenimentul care va inchide Fortnitemares, cel putin pana anul viitor, asa ca daca sunteti interesati sa participati, ar fi bine sa fiti logati.

Fortnite. CAND se Termina Evenimentul SPECIAL

Fortnite. Legat de finalul acestui eveniment ar putea fi si cubul roz care pluteste deasupra lumii virtuale din joc, compania Epic Games putand avea pregatita o surpriza foarte interesanta pentru utilizatorii sai. Stiti deja cu totii ca Fortnite este foarte iubit in lumea intreaga si are milioane, peste milioane, de utilizatori, iar noutati sunt implementate in mod constant de catre Epic Games, compania americana tinand utilizatorii conectati la creatia sa.

Fortnite. O actualizare noua a fost lansata chiar saptamana aceasta, si a adus o serie de noutati surpriza pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar alta este deja in lucru, si va fi lansata foarte curand. Fortnite creste in mod constant, iar asta duce si foarte multe schimbari, asa ca asteptati-va ca Fortnite sa aiba implementate noutati si mai interesante, si mai atractive, in perioada imediat urmatoare, asa cum s-a intamplat si pana acum cu jocul.