Samsung GALAXY NOTE 9. NOU Model SPECIAL Dezvaluit

Samsung GALAXY NOTE 9. Prima imagine ne arata ce nou model special este pregatit pentru lansare de catre compania coreeana, iata cum arata telefonul.

Samsung GALAXY NOTE 9 alb

Samsung GALAXY NOTE 9. Un nou model special a fost dezvaluit pentru lansare astazi multumita unor surse din cadrul companiei coreene, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre ceva cu adevarat interesant. O versiune completa alba a Samsung GALAXY NOTE 9 este pregatita pentru lansare de catre cei de la Samsung, iar la o prima vedere, ea pare sa arate chiar mai bine decat modelele lansate pana in momentul de fata de catre coreeni pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 9. Un S-Pen alb este deasemenea pregatit pentru acest model, si era normal sa fie asa, din moment ce trebuie sa existe o asortare intre culorile care sunt folosite si pentru stylus. Cei de la Samsung au oferit intotdeauna stylusuri in culori identice, cu carcasa, sau culori complementare, insa in cazul acestei noi versiuni albe a Samsung GALAXY NOTE 9 se pare ca si stylusul va avea aceeasi culoare, deci va fi o versiune cu adevarat interesanta.

Samsung GALAXY NOTE 9. NOU Model SPECIAL Dezvaluit

Samsung GALAXY NOTE 9 alb 1

Samsung GALAXY NOTE 9. Pana acum, aceasta serie de telefoane a fost oferita in culorile Metallic Copper, Lavender Purple, Ocean Blue, Midnight Black, deci una alba s-ar potrivi perfect pentru o diversitate mai mare. Interesant este ca pentru Samsung GALAXY S10 nu a fost anuntata deocamdata o culoare alba, asa cum vedem pentru Samsung GALAXY NOTE 9, insa e posibil ca ea sa vina ceva mai tarziu, asa cum se intampla si in acest caz.

Samsung GALAXY NOTE 9. Nu se stie in momentul de fata in ce piete urmeaza sa fie oferita aceasta noua culoare pentru telefonul coreenilor, iar din trecut am invatat ca modelele acestea noi nu sunt lansate la nivel global simultan. E posibil ca acest nou model al Samsung GALAXY NOTE 9 sa fie lansat initial in Coreea de Sud, sau SUA, asa cum se intampla de obicei, si abia mai apoi sa ajunga in alte zone d epe glob, deci ramane de vazut ce se va intampla.

2 COMENTARII