Samsung GALAXY NOTE 9 vs Huawei MATE 20 PRO: Comparatia Camerelor

HUAWEI MATE 20 PRO si SAMSUNG GALAXY NOTE 9 au camerele comparate intr-un test foarte interesant care iti arata pe care ar trebui sa-l alegi pentru facut poze.

Huawei MATE 20 PRO camera Samsung GALAXY Note 9

Huawei MATE 20 PRO si Samsung GALAXY NOTE 9 a camerele comparate in clipul video de mai jos, ambele modele de telefoane fiind testate de catre experti si primind note surprinzator de bune. V-am prezentat dimineata o comparatie intre Huawei MATE 20 PRO si iPhone XS Max, tot pentru calitatea inregistrarii pozelor, iar acum puteti vedea cum se descurca noul model de smartphone si in fata Samsung GALAXY Note 9, lansat in cursul lunii august.

Huawei MATE 20 PRO are o camera tripla, in timp ce Samsung GALAXY Note 9 are o camera duala, iar diferentele dintre pozele facute de catre cele doua modele de telefoane sunt foarte mari, in anumite situatii. Puteti observa ca Huawei MATE 20 PRO are imagini mult mai saturate, atat cand vine vorba despre inregistrarea de poze, atat cand vine vorba despre inregistrarea de clipuri video, Samsung GALAXY Note 9 avand culori mult mai fade.

Samsung GALAXY NOTE 9 vs Huawei MATE 20 PRO: Comparatia Camerelor

Huawei MATE 20 PRO pare sa se descurce mai bine decat Samsung GALAXY NOTE 9 in ceea ce priveste redarea lumii din jurul nostru, iar un mare avantaj vine pentru telefonul chinezilor cand se fac poze cu zoom, ele fiind mult, mult mai clare. Partea mai interesanta e vizibila totusi cand Huawei MATE 20 PRO si Samsung GALAXY Note 9 fac poze noaptea, doarece telefonul chinezilor reuseste sa faca poze mult mai clare, si cu mai multe detalii, desi telefonul coreenilor are deschidere variabila.

Huawei MATE 20 PRO are noaptea o problema cu redarea obiectelor aflate in miscare, insa in cazul inregistrarii pozelor statice, telefonul pare sa faca pozele cele mai bune dintre toate, exceptand Google Pixel 3, care nu pare sa aiba egal. Huawei MATE 20 PRO nu a avut inca publicate rezultatele celor de la DxOMark in ceea ce priveste calitatea camerei, insa sunt destul de sigur ca va intrece Huawei P20 PRO, si se va instala confortabil in pozitia de lider pentru camerele de telefoane.