MacBook Air. Vestea BUNA pentru Clientii Apple

MacBook Air. Clentii care vor cumpara noul model de laptop al companiei Apple au parte de o veste buna la care nimeni nu se astepta pana in prezent.

MacBook Air baterie

MacBook Air a fost lansat intr-o noua versiune luna trecuta de catre compania Apple, americanii oferind un upgrade pe partea de performante, design, autonomie, si nu numai. Apple a oferit foarte multe detalii privind noile modele ale MacBook Air in conferinta in care le-a prezentat, insa nu a spus si cum sta treaba cu inlocuirea componentelor interne.

Ei bine, astazi aflam ca pentru MacBook Air exista totusi si o veste buna pentru clientii care vor decide sa-l cumpere, mai exact, in ceea ce priveste bateria integrata. Se pare ca Apple permite inlocuirea bateriei fara a inlocui intreaga carcasa impreuna cu tastatura si touchpad, asa cum este impus la restul modelelor de MacBook-uri pe care americanii le vand.

MacBook Air. Vestea BUNA pentru Clientii Apple

MacBook Air are in continuare o baterie lipita de carcasa, insa tehnicienii din Apple Store-uri, sau service-urile autorizate, vor primi instructiuni pentru a o dezlipi si monta alta noua. Se pare ca presa folosita pentru montarea ecranelor iPhone va fi folosita pentru a aplica adezivul pentru bateria din noile modele ale MacBook Air, iar asa Apple a rezolvat o mare plangere a clientilor.

“In all other MacBook and MacBook Pro models with a Retina display released since 2012, when a customer has required a battery replacement, Apple has replaced the entire top case enclosure, including the keyboard and trackpad. This is because the battery is glued into the top case in Mac notebooks with Retina displays. The battery in the new MacBook Air is still glued into the top case, the aluminum enclosure that houses the keyboard and trackpad, but Apple will be providing Genius Bars and Apple Authorized Service Providers with tools to remove the battery and reinstall a new one with no top case replacement required.”

MacBook Air nu are baterii foarte mri, insa cu trecerea timpului ele necesita inlocuire pentru ca nu mai ofera aceeasi capacitate de stocare a energiei. Este imbucurator de vazut ca Apple permite intr-un final inlocuirea bateriei din MacBook Air fara un cost prea ridicat, si sunt sigur ca foarte multi clienti vor fi bucurosi sa auda aceasta veste importanta.

45 COMENTARII

  1. Stanescu

    “sa iti revii” si NU “sa-ti revii”

    Poti folosi sa iti revii dar si sa-ti revii, tot aia este

    Acum ai editat si si bagat alta prastie, penibil, bine la ce limbaj ai tu si cum vorbesti “satra” etc este clar ce anturaj si familie ai, speta joasa joasa

  2. si atunci de ce imi dai comentarii si vrei sa intri in vorba cu mine?
    Esti ipocrit?
    Esti mincinos?
    omule, linisteste-te, cateodata manipulez cu un rost…dar nu iti pot povesti

  3. Stanescule las-o moarta, că pe lângă că vb doar aberații , mai vb și urat , necivilizat .Am citit 39 de comentarii in care se regăsește limbajul de cartier a unora ca tine , inculți și patetici de-a dreptul … fapt care nu ma surprinde ca e plină țara de oamenii de genu tău … Apple vrea sa facă telefoanele la Allview … cea mai proasta remarca posibila , in primu rând Allview e o marca de telefoane low budget și mai are f mult sa ajungă la nivelul lui Apple și doi la mâna , Allview nu produce telefoane ea , ca firma doar comercializează , Apple la fel nu produce ea singura telefoanele , are firme producatoare …

  4. Apple deja e in discutii cu Allview sa le faca telefoanele din 2020. Ceva frumos, cu costuri de productie de 15 parai maxim.

  5. Ce veste minunata !! A inceput cârpeala la Apple ca la orice laptop ieftin de 300 euro. Țiganie, semn de saracie si declin.

  6. Nu îţi place ceea ce face Apple? E ok. Dar să vii să scrii aberaţii pe aici, arată IQ-ul tău mic şi îţi baţi joc de tine singur.

  7. nu, in loc sa schimbi toata baza pt o baterie slaba/stricata acum se poate schimba doar aceasta componenta
    Nu ai cum sa intelegi

  8. Du-te in fața oglinzii de la baie si repetă “faliment” de 1000 de ori pe zi. Să nu faci infarct miocardic in 2020 când o să afli vestea cea mare.

  9. ai aflat si tu la tv azi despre infarct miocardic…si acum te dai rotund pe aici din cauza lui Busu..bravo. Macar inveti cuvinte noi chiar daca definitia nu stii sa o folosesti in context

  10. inteleg ca flegma se foloseste des in familia ta…poate mama ta te face astfel sau tu pe ei…dar aici chiar nu are rost…stim toti cine esti si de unde provii cu acest limbaj

  11. Stanescu

    “sa iti revii” si NU “sa-ti revii”

    Poti folosi sa iti revii dar si sa-ti revii, tot aia este

    Acum ai editat si si bagat alta prastie, penibil, bine la ce limbaj ai tu si cum vorbesti “satra” etc este clar ce anturaj si familie ai, speta joasa joasa

  12. Ești chiar penibil. Am urmărit discuția voastra in “direct”. Ai scris “sa-ti revi” si omul te-a corectat după care l-ai făcut analfabet, ca se scrie cu un singur i. Acum ti-ai corectat greșeala si ti-ai modificat comentariile. Nu imi place limbajul vostru, dar omul are dreptate cu ce zice
    Erai la fel de convins ca se scrie cu un sigur i așa cum ești convins ca Apple e cea mai buna

  13. Tu esti fătat la 7 luni intr-o găleată atârnată de căruța bulibașei si vii cu fente din astea de școală primară. Esti incredibil de penibil. Te autodepașești zilnic in cretinism.

  14. omule serios, ai transpirat jos si sangerezi…nu mai folosi cuvinte precum penibil doar ca ai vazut ca unul mai inteligent le-a folosit

  15. nu am corectat nimic, eu inca am pagina fara refresh…tu ai intrat acum si stii tu mai bine…inteleg ca va luati apararea precum maimutele dar totusi..dovada vorbeste de la sine
    Si, da manipulez

  16. si atunci de ce imi dai comentarii si vrei sa intri in vorba cu mine?
    Esti ipocrit?
    Esti mincinos?
    omule, linisteste-te, cateodata manipulez cu un rost…dar nu iti pot povesti

  17. Si pana acuma era acelasi lucru, nu trebuie sa schimbi toata baza dar de unde sa stii daca nu ai facut treaba asta in viata ta, si ca sa vezi ca vorbesti prostii poti sa dai un ochi pe ifixit. Pur si simplu dezlipesti bateria de carcasa la modelele mai vechi la fel ca la acest Air, nu vad nici o diferenta. Singura diferenta e ca acum Apple dupa o gramada de ani le permite angajatilor sa faca asta in Store.