Google. Telefonul SURPRIZA Pregatit de LANSARE

Google. Cel putin un nou model de telefon este pregatit pentru lansare in momentul de fata de catre cei din Mountain View, iata ce surprize sunt in dezvoltare.

google telefon

Google. Luand pe toata lumea prin surprindere, compania americana a lasat sa se descopere faptul ca in momentul de fata ar avea in proces de dezvoltare cel putin un model de telefon nou pentru lansare. Mai exact, un nou model de telefon Google care are numele de cod Bonito este asteptat pentru lansare de catre multa lume dupa ce acest dispozitiv a fost descoperit in codul sursa al APK-ului pentru sistemul ARCore lansat ca un competitor pentru ARKit.

Google. Noul model de telefon pe care compania americana il are in momentul de fata in proces de dezvoltare ar functiona in baza unui chip Qualcomm Snapdragon 710, adica este un telefon de clasa medie, nu unul premium. Existenta acestui telefon in APK-ul pentru platforma ARCore a celor de la Google este o confirmare a faptului ca exista interes din partea companiei de a concura mai serios cu restul producatorilor Android pe piata de telefoane de clasa medie.

Google. Telefonul SURPRIZA Pregatit de LANSARE

google telefon 1

Google. Separat de telefonul Bonito, in codul sursa al Android a fost descoperit si un alt telefon care are numele de cod Sargo, deci e de asteptat ca aceste telefoane sa fie oferite in doua marimi, la fel ca seria Pixel. In fiecare an in care a lansat un telefon nou compania Google a oferit fiecare dispozitiv in doua versiuni cu ecrane de diagonala diferita, dar desigur ca acum nu se stie ce fel de ecrane urmeaza sa fie folosite in produsele care sunt pregatite pentru lansare.

Google. Avand in vedere ca seria Pixel nu a avut succes chiar atat de mare in ultimii ani, si nu este de asteptat ca asta sa se schimbe si ea sa concureze cu iPhone, sau telefoanele premium ale Samsung, probabil ca cei din Mountain View se gandesc la alternative. Asta inseamna ca Google ar vrea sa lanseze telefoane mai ieftine pentru a putea genera si vanzari mai mare pe piata smartphone, din moment ce vanzarile seriei Pixel cresc foarte greu, deocamdata.