iPad Pro 2018. Iata cat de USOR se INDOAIE, ca Plastilina

iPAD PRO 2018. Noua tableta a companiei Apple a fost lansata si in primul test de rezistenta este foarte fragila, si se indoaie la fel de usor ca plastilina.

ipad pro 2018 indoaie

iPad Pro 2018 este trecuta astazi printr-un test de rezistenta care ne arata ca daca platesti 1000 euro pe o tableta de acest gen, trebuie sa o si protejezi cum trebuie. iPad Pro 2018 are un ecran foarte mare, iar dupa cum puteti vedea deja, este foarte fragil, si daca este scapat de la o inaltime relativ mare, se va crapa foarte usor si va trebui inlocuit.

iPad Pro 2018 se indoaie extrem de usor, dupa ce se crapa ecranul, aluminiul putand fi modificat la fel de usor ca plastilina, ceea ce este extrem de surprinzator, din pacate. Practic, o tableta care costa peste 1000 de euro poate fi indoita dupa bunul plac al celui care o tine in mana, iar foarte interesant de vazut va fi daca iPad Pro 2018 se indoaie la fel de usor cand ecranul nu este crapat.

iPad Pro 2018. Iata cat de USOR se INDOAIE, ca Plastilina

iPad Pro 2018 nu ar avea ecranul protejat cu Gorilla Glass 5 sau 6 de catre cei de la Apple, compania evitand sa ofere informatii cu privire la materialul aplicat peste ecran. Avand in vedere ca ecranul este foarte mare, era normal ca iPad Pro 2018 sa nu aiba protectie foarte buna pentru el, aceasta fiind scumpa, iar Apple e orientata spre profit mare.

iPad Pro 2018 este produsul Apple care se indoaie cel mai usor, dintre toate cele lansate pana acum de catre compania americana, iar asta este o surpriza foarte mare. Daca o tableta de 1000 de euro se indoaie atat de usor, si sunt sigur ca vor exista plangeri, oare ce va face Apple cu tabletele clientilor, si cat de mare va fi scandalul din jurul ei ?