LG. Prezentarea Ecranului DORIT pentru iPhone

LG. Compania coreeana a prezentat in sfarsit ecranul pe care toata lumea il doreste in telefoanele iPhone, iata ce vei vrea ca Apple sa foloseasca.

lg ecran iphone

LG. Compania coreeana care furnizeaza ecrane LCD pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad de cativa ani, deja, a prezentat recent un ecran pe care toata lumea il doreste de foarte mult timp pentru telefoanele iPhone. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata acest nou ecran al celor de la LG care nu are un decupaj pe undeva, si care se intinde de la o margine la alta a panoului frontal, fanii iPhone asteptand asa ceva de ani de zile.

LG. Coreenii o iau pe urma chinezilor de la BOE, care furnizeaza de ceva vreme ecrane fara decupaje pentru o varietate de producatori din China, iar asta in timp ce Samsung a ales sa integreze decupaje in ecranele sale. Cei de la LG incearca sa revina in atentia producatorilor de telefoane cu aceste noi ecrane, insa ramane de vazut in ce masura vor reusi sa si produca aceste componente in cantitati mari, suficiente chiar si pentru cei de la Apple.

LG. Prezentarea Ecranului DORIT pentru iPhone

LG. Un ecran care sa acopere tot panoul frontal este tot ce-mi doresc eu sa vad in iPhone, iar daca LG este capabila sa produca o asemenea componenta, nu pot decat sa sper ca Apple nu va astepta foarte mult pentru a o integra. LG prezinta si un mod in care un decupaj poate fi totusi integrat in ecran pentru a putea avea o camera frontala pentru selfie-uri, insa e destul de clar ca poate fi fabricat un ecran si fara o asemenea taietura, doar ca trebuie sa existe si interes pentru el.

LG. Compania coreeana abia a fost acceptata de catre compania Apple pentru a furniza ecrane OLED pentru seria iPhone XS, minim 400.000 de componente putand ajunge la Apple pentru productia din 2018. Daca lucrurile vor decurge bine, atunci LG ar putea furniza ecrane si pentru viitoare modele ale iPhone, insa ramane de vazut daca Apple va fi multumita de ceea ce va primi, si daca va fi interesata de ecrane fara decupaje, sau cu decupaje mai mici.