BLACK FRIDAY 2018. GRESEALA MAJORA ce-ti ANULEAZA Reducerile

BLACK FRIDAY 2018. O greseala pe care o face toata lumea, la recomandarea magazinelor online, afecteaza reducerile finale primite pentru produse.

BLACK FRIDAY 2018 greseala

BLACK FRIDAY 2018. In fiecare an exista foarte multe magazine online care promit reduceri foarte mari in Romania, si in fiecare an fac o multime de recomandari pentru a-i “ajuta” pe oameni sa profite de ofertele foarte bune. In realitate unele dintre aceste recomandari nu fac altceva decat sa le dea magazinelor de inteles care sunt cele mai cautate produse de BLACK FRIDAY 2018, si in baza acestor informatii sunt facute si promotiile pentru respectivele produse.

BLACK FRIDAY 2018. Una dintre principalele recomandari facute de catre magazine ca eMAG, Altex, Flanco, Media Galaxy, Orange, Vodafone, Telekom, etc, este plasarea in cosul de favorite, sau chiar in cosul virtual de cumapraturi a produselor pe care doriti sa le cumparati. Aceasta este cea mai mare greseala pe care o puteti face inainte de BLACK FRIDAY 2018, iar asta pentru ca magazinele vad produsele de care sunteti interesati, pentru care exista sanse mari de achizitie, si ofera reduceri mai mici.

BLACK FRIDAY 2018. GRESEALA MAJORA ce-ti ANULEAZA Reducerile

BLACK FRIDAY 2018. In general, produsele care sunt cele mai cautate au reducerile cele mai mici, fie ca sunt noi/vechi, simpla popularitate dicteaza reducerea, iar cele mai putin cautate au reduceri mai mari, tocmai pentru ca nu se cumpara. Magazinele online monitorizeaza oricum fiecare “miscare” pe care o facem noi in cadrul website-urilor lor, analizeaza cu atentie fiecare pagina accesata, fiecare produs vizualizat, stiu intr-o anumita masura ce vrem, dar in ajutor pentru BLACK FRIDAY 2018 le vin si alegerile din favorite si cosurile virtuale.

BLACK FRIDAY 2018. Nu trebuie sa va amagiti crezand ca reducerile oferite in campaniile de acest gen sunt gandite in favoarea clientilor, dar nu trebuie nici sa va mirati daca produsele pe care le-ati urmarit constant au promotii mici. Daca e sa adaugati produse in lista de favorite, sau in cosuri, faceti-o cu doar cateva ore inainte ca magazinele sa se inchida de BLACK FRIDAY 2018, iar asta pentru ca in acel punct toate reducerile ar trebui sa fie deja stabilite fara sa se mai modifice.