iPhone 2019. Upgrade NEASTEPTAT Pregatit de Apple

iPhone 2019. Un upgrade neasteptat este pregatit de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce vrea sa ofere compania americana.

iPhone 2019 antene

iPhone 2019. Compania Apple pregateste un upgrade important pentru telefoanele sale, iar acesta ne-ar putea aduce performante mult mai bune pentru utilizarea Wi-Fi, Bluetooth, si chiar a retelelor GSM, dar nimic nu este sigur. In aceasta idee, pentru iPhone 2019 cei de la Apple urmeaza sa renunte la antenele exterioare din polimer cristalizat lichid, si vor folosi ceva numit Modified Pi Tech, iar din punct de vedere teoretic n-ar trebui sa existe vreun dezavantaj in urma acestei schimbari.

iPhone 2019. Unul dintre principalele motive pentru care cei de la Apple ar avea in plan sa faca o schimbare de acest gen are la baza imposibilitatea de a mai reduce preturile pentur antenele fabricate din LCP. Mai mult decat atat, antenele produse cu aceste materiale sunt mult mai greu de fabricat decat cele care au MPI ca material principal, iar aceasta schimbare i-ar oferi companiei Apple mai multe componente pentru fabricarea iPhone 2019 inaintea lansarii.

iPhone 2019. Upgrade NEASTEPTAT Pregatit de Apple

iPhone 2019. Trecerea la aceste noi antene MPI nu va fi facuta cu eliminarea completa a celor LCP, iar asta pentru ca Apple ar vrea sa foloseasca 4 din prima categorie, si inca 2 din a doua categorie. In momentul de fata Apple foloseste 6 antene LCP in telefoanele iPhone XS si iPhone XR, deci in iPhone 2019 antenele urmeaza sa fie fabricate in majoritate din material MPi, iar din 2020 s-ar putea renunta complet la cel LCP pentru antenele telefoanelor.

Reliable Apple analyst Ming-Chi Kuo is out this morning with an investor note covering antenna technology for the 2019 iPhones. Kuo predicts that Apple will move away from Liquid Crystal Polymer antenna technology, and shift towards a new combination of Modified PI tech. Kuo says there are several reasons for Apple to make this change. For one, the company is said to have “lower bargaining power” against LCP material suppliers, while it’s also more difficult to introduce additional LCP suppliers due to the “complicated production process.”

iPhone 2019. Pentru aceste noi tipuri de antene fabricate din MPI, cei de la Apple intentioneaza sa creasca si numarul de furnizori, astfel ca vor avea mai puta “putere” de negociere pentru a obtine preturi mai bune. Ambele tipuri de antene urmeaza sa fie folosite in continuare si in alte modele de telefoane, si vor fi esentiale in trecerea la tehnologia 5G, insa pentru Apple planurile de a oferi suport pentru aceste viitoare retele sunt deocamdata departe de realizare.