Craciun. Produsele Cele mai DORITE de catre Consumatori

Craciun. Lista celor mai dorite produse de catre consumatori ne arata care dintre companiile IT au reusit sa faca dispozitive care sa si fie foarte cautate.

craciun dorinte

Craciun. Fix o luna si jumatate ne desparte de cea mai mare sarbatoare a anului, iar cum ea vine si cu foarte multe cadouri, iata ce-si doresc cel mai mult oamenii, adica americanii. Din moment ce acolo se fac studiile relevante, vorbim despre americani astazi, iar conform unui studiu recent, de Craciun majoritatea dintre ei isi doresc sa primeasca un nou smartphone.

Craciun. Pe primele doua locuri ocupate intr-un top 5 al dorintelor vedem ca 23% si-ar dori un nou model de telefon Samsung GALAXY, in timp ce 21% si-ar dori sa primeasca un nou model al iPhone. E interesanta separatia aceasta, din moment ce iPhone e prezentat in fiecare an ca fiind in topul dorintelor de Craciun, insa se pare ca acum lucrurile nu mai stau chiar asa.

Craciun. Produsele Cele mai DORITE de catre Consumatori

Craciun. Mergand mai departe, 17% dintre americani si-ar dori sa primeasca un Apple Watch de Craciun, in timp ce 16% si-ar dori sa primeasca o tableta iPad si 14% un MacBook. Desi pentru unii poate parea surprinzator ca Apple Watch-urile sunt mai popualare decat iPad, sau MacBook, trebuie sa ne reamintim ca aceeasi a fost situatia in ultimii ani de Craciun.

Forty-four percent of Americans who are looking to purchase new electronic devices over the holidays would like smartphones, with 23 percent eyeing a new Samsung Galaxy and 21 percent desiring a new iPhone. Rounding out the top five most wished-for items are the Apple Watch (17 percent), iPad (16 percent) and MacBook (14 percent).

Craciun. Apple Watch este dovedeste a fi foarte popular multumita multitudinii de functii pe care le ofera pentru clienti, iar tot mai multa lume este interesata de ceea ce are de oferit. Din pacate nu stim care este situatia in Europa, sau in Romania, si sunt destul de sigur ca de Craciun la noi lumea isi doreste cam altceva de la persoanele dragi.