Telekom. BLACK FRIDAY 2018 LANSAT cu REDUCERI MARI

Telekom. Astazi a LANSAT BLACK FRIDAY 2018 in Romania, operatorul telecom avand foarte multe reduceri extrem de bune la telefoane mobile in toata Romania.

Telekom BLACK FRIDAY 2018

Telekom. Astazi operatorul telecom a anuntat in mod oficial organizarea de reduceri in campania BLACK FRIDAY 2018 in Romania, iar promotiile vor fi foarte bune in aceasta pagina pentru telefoanele mobile din cadrul magazinului online. Pentru BLACK FRIDAY 2018 cei de la Telekom anunta ca vor avea disponibile telefoane cu reduceri de pana la 75% in Romania, dar si internet nelimitat 4G cu abonament de doar 5 euro pe luna, ofertele fiind extrem de interesante.

Telekom. BLACK FRIDAY 2018 a inceput deja de astazi si dureaza pana pe 25 noiembrie, adica pentru o perioada de doua saptamani de zile, astfel ca vorbim despre o perioada suficient de lunga de timp pentru a profita de oferte. Cei de la Telekom au anuntat ca reducerile pentru BLACK FRIDAY 2018 sunt disponibile atat in cadrul magazinului online, cat si in magazinele fizice ale operatorului, cat si in cele ale partenerilor din intreaga tara, deci aveti timp sa cumparati ce va intereseaza.

Telekom. BLACK FRIDAY 2018 LANSAT cu REDUCERI MARI

Telekom. Probabil stiati deja ca operatorul vinde produsele la abonamente fara perioada contractuala, astfel ca de BLACK FRIDAY 2018 veti putea profita in aceasta pagina de oferte bune fara a fi nevoiti sa acceptati o perioada contractuala prestabilita. Samsung, Apple, Nokia, Huawei, Motorala, LG, Sony, HTC si Allview se numara printre producatorii care vor avea disponibile reduceri bune cu ocazia BLACK FRIDAY 2018 la Telekom, astfel ca veti putea cumpara orice fel de telefon doriti, fara prea multe cautari.

Telekom Romania anunţă derularea campaniei de Black Friday în perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de până la 75% la peste 100 de modele de telefoane. Astfel, clienții care optează pentru achiziționarea unui telefon disponibil în oferta de Black Friday, online, pe site-ul companiei, vor beneficia de reduceri de până la 75%, împreună cu abonamentul de 5 euro/lună (TVA inclus), fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere, incluzând Internet 4G nelimitat.

Telekom. BLACK FRIDAY 2018 a inceput la acest operator telecom mult mai devreme decat in cazul Orange, sau Vodafone, asa ca puteti sa cumparati orice va doriti mult mai devreme decat va imaginati. Nu toate ofertele care sunt disponibile la Telekom pentru BLACK FRIDAY 2018 va obliga sa faceti achizitii pe baza de abonament, asa ca va puteti bucura de un telefon nou pe care il puteti obtine fara prea multe batai de cap, asa cum e normal.