Black Friday 2018. Vanzari de 10 MILIARDE de Dolari in O ORA

BLACK FRIDAY 2018. Vanzari record de 10 miliarde de dolari in doar o ora au fost inregistrate in cadrul unui eveniment de reduceri uimitor organizat ieri.

Black Friday 2018 china

Black Friday 2018. Evenimentul global de reduceri uriase a avut ieri o etapa organizata in China, acolo retailerul Alibaba reusind sa inregistreze vanzari colosale in doar o ora, depasind recordul stabilit anul trecut. Pentru cei de la Alibaba, aceasta runda a Black Friday 2018 le-a adus vanzari de 1 miliard de dolari in doar 1 minut su 25 de secunde, si de 10 miliarde de dolari in prima oara de a la initierea evenimentului, ceva ce pare incredibil, dar vorbim totusi despre o tara cu 1 miliard de oameni.

Black Friday 2018. In China, cei de la Alibaba numesc acest eveniment de reduceri Ziua Celibatarilor, sau Singles Day, iar in primele 4 minute vanzarile au depasit valoarea totala a celor inregistrate in 2012, adica 3 miliarde de dolari. Evenimentul de reduceri organizat de catre cei de la Alibaba a avut loc timp de o singura zi in China, iar vanzarile totale au fost de 30.7 miliarde de dolari.

Black Friday 2018. Vanzari de 10 MILIARDE de Dolari in O ORA

Black Friday 2018. Suma totala a vanzarilor este cu 27% mai mare decat cea inregistrata in cursul anului trecut, iar asta in conditiile in care vorbim despre cea mai mica rata de crestere a vanzarilor din ultimii ani. In baza vanzarilor, se estimeaza ca aproximativ 1.5 miliarde de colete vor fi livrate de catre cei de la Alibaba catre clientii care au generat vanzarile uriase in doar o singura zi, Black Friday 2018 in China fiind un adevarat fenomen, cu vanzari uimitoare.

Chinese e-commerce giant Alibaba Group cashed a record 213.5 billion yuan ($30.7 billion) in sales on Sunday during its 24-hour online retail frenzy Singles’ Day. The company settled roughly $1 billion within the first minute and 25 seconds after midnight. Shoppers in China and across the world snapped up hot items including iPhones, furniture and milk powder starting pre-dawn, with Alibaba recording roughly $10 billion in sales in the first hour after midnight.

Black Friday 2018. Practic, in doar 1 minut si 25 de secude, Alibaba a inregistrat vanzari mai mari decat cele ale eMAG pentru un intreg an, iar asta arata cat de mare este diferenta intre Romania si China. In Romania, Black Friday 2018 urmeaza sa fie organizat in 16 noiembrie de catre eMAG, si multe alte magazine online din Romania, asa ca pregatiti-va portofelele si cardurile, pentru ca vor fi milioane de produse disponibile cu reduceri foarte bune.

1 COMENTARIU