Huawei P30 Pro. OFICIAL, SPECIFICATII UIMITOARE Anuntate

Huawei P30 Pro. Specificatii uimitoare au fost anuntate oficial de catre unul dintre directorii companiei Huawei, iata ce surprize sunt pregatite pentru 2019.

Huawei P30 Pro camera 5g

Huawei P30 Pro. Acesta este urmatorul telefon premium pe care compania coreeana doreste sa-l lanseze pe piata la inceputul anului 2019, iar un oficial al companiei Huawei a dezvaluit cateva dintre noutatile care sunt pregatite. Mai exact, Huawei P30 Pro ar urma sa aiba integrata o camera cu 4 senzori de imagine, sau quad-camera, dupa cum este numita de catre el, o imbunatatire serioasa fata de camera tripla integrata ina ctualele modele de telefoane.

Huawei P30 Pro. Aceasta quad-camera ar urma sa egalexe ceea ce este oferit in Samsung GALAXY A9 in momentul de fata, cei de la Samsung reusind sa le-o ia inainte chinezilor cu oferirea unei imbunatatiri de acest gen. Pentru quad-camera din Huawei P30 Pro urmeaza sa vedem inclusiv zoom optic de pana la 10X integrat de catre chienzi, iar asta e o adevarata surpriza, si o premiera, pentru ca niciun telefon existent pe piata nu are asemenea caracteristici pentru clienti.

Huawei P30 Pro. OFICIAL, SPECIFICATII UIMITOARE Anuntate

Huawei P30 Pro. Tot pentru acest model de telefon este anuntata si implementarea 5G, desi deocamdata nu e 100% sigur ca ea va fi oferita, dar reprezentatnul celor de la Huawei sustine ca e nu e departe. Oferirea suportului pentru retele 5G in Huawei P30 Pro ar fi ceva cu adevarat impresionant, insa probabil complet inutil, din moment ce in martie 2019, cand ar urma sa fie lansat telefonul, nu prea vor exista retele care sa permita folosirea telefonului cu aceasta tehnologie.

Next year we will definitely see more innovation in the camera, and now we have three, imagine four for next year. Three or five times the zoom is not enough, ten times the zoom in consistent quality with the smartphone, this is unique! In these areas we research, and there we could have one or the other surprise for you.

Huawei P30 Pro. Pentru acest smartphone premium au fost deja anuntate pana in prezent atat implementarea unui nou chip Kirin 990, cat si a pana la 12 GB de memorie RAM DDR4, ambele surprize totale. Cate dintre aceste noutati vor ajunge in Huawei P30 Pro este imposibil de spus in acest moment, dar este foarte clar faptul ca Huawei vrea sa lanseze telefoane care sa ofere cat mai multe caracteristici de top, preturile urmand a fi pe masura.