Samsung GALAXY S10. SCHIMBARE pentru o Baterie URIASA

Samsung GALAXY S10. O schimbare foarte importanta este facuta pentru telefon special pentru a permite implementarea unei baterii de capacitate mult mai mare.

Samsung GALAXY S10 baterie

Samsung GALAXY S10. Noul telefon premium al companiei Samsung este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, iar asta inseamna ca aflam tot mai multe detalii despre el pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala. Astazi aflam ce schimbare foarte importanta a facut compania coreeana pentru ca Samsung GALAXY S10 sa aiba o baterie de capacitate mai mare integrata pentru clienti, coreenii fiind nevoiti sa ajunga din urma concurenta cu autonomia bateriei.

Samsung GALAXY S10. Un cunoscut leaker cu informatii valide despre foarte multe produse ale companiei coreene, a afirmat ca noul telefon va avea o camera pozitionata orizontal in carcasa pentru a face loc pentru o baterie mai mare. Dupa cum prea bine stiti deja, in Samsung GALAXY S9 camera este pozitionata vertical, insa pentru Samsung GALAXY S10 aceasta va fi pozitionata orizontal, iar asa va fi eliberat loc pentru o baterie mai mare in interiorul carcasei.

Samsung GALAXY S10. SCHIMBARE pentru o Baterie URIASA

Samsung GALAXY S10. O baterie de 4000 mAh este asteptata pentru noul model de telefon, capacitatea in sine fiind mare pentru un simplu smartphone, dar avand in vedere ca noile componente consuma tot mai multa energie, e nevoie de baterii mai mari. Seriile Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 nu ofera autonomie buna in comparatie cu telefoanele de la Apple, Huawei, etc, asa ca pentru Samsung GALAXY S10 e nevoie de un upgrade serios pentru ca experienta oferita pentru clienti sa fie buna.

Samsung GALAXY S10. O camera tripla este asteptata pentru telefoanele premium din noua serie, iar aceasta are nevoie de spatiu mai mare in carcasa in comparatie cu una duala, asa ca modificarea amplasarii sale era necesara. Samsung GALAXY S10 cu o baterie de 4000 mAh ar putea oferi autonomie mai buna decat modelele actuale, insa anul acesta Samsung a gresit cu Exynos 9810, are consuma prea multa energie, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final.